E efeakn4141 Yoctopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 19:22 #1 Selam arkadaşlar. Hiçbir yerden iletisimim yok. Cok önceden kalma bir hesapti, bende bugün indireyim dedim ama kurulum yapamıyorum. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 19:53
Selam arkadaşlar. Hiçbir yerden iletisimim yok. Cok önceden kalma bir hesapti, bende bugün indireyim dedim ama kurulum yapamıyorum. Yardım edin.
Mephistopheles Hectopat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 1.678 Makaleler 9 Çözümler 30 Yer Aokigahara Pazar 19:44 #2 Eski setup dosyaları işe yaramaz. Resmi siteden Rockstar Games Launcher indirip kur, oyunları onun içinden kütüphane kısmından yükle.
Eski setup dosyaları işe yaramaz. Resmi siteden Rockstar Games Launcher indirip kur, oyunları onun içinden kütüphane kısmından yükle.
E efeakn4141 Yoctopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:28 #3 Mephistopheles dedi: Eski setup dosyaları işe yaramaz. Resmi siteden Rockstar Games Launcher indirip kur, oyunları onun içinden kütüphane kısmından yükle. Genişletmek için tıkla... Bu giriş hesabimi silebilir miyim yani yeni e-posta ile giriş yapabilmek icin Mephistopheles dedi: Eski setup dosyaları işe yaramaz. Resmi siteden Rockstar Games Launcher indirip kur, oyunları onun içinden kütüphane kısmından yükle. Genişletmek için tıkla... Giriş yaptım Steam ile birles felan dedi kabul ettim yine eski gmailime geldi reddedincede kapanio Son düzenleme: Dün 17:38
Mephistopheles dedi: Eski setup dosyaları işe yaramaz. Resmi siteden Rockstar Games Launcher indirip kur, oyunları onun içinden kütüphane kısmından yükle. Genişletmek için tıkla... Bu giriş hesabimi silebilir miyim yani yeni e-posta ile giriş yapabilmek icin Mephistopheles dedi: Eski setup dosyaları işe yaramaz. Resmi siteden Rockstar Games Launcher indirip kur, oyunları onun içinden kütüphane kısmından yükle. Genişletmek için tıkla... Giriş yaptım Steam ile birles felan dedi kabul ettim yine eski gmailime geldi reddedincede kapanio