z7y_michael Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #1 Telefondan yakalandım ve benimle birlikte 5 kişi eve haber gitmiş, aile velisi gelsin diye. Sizce ne olur af olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2024
Telefondan yakalandım ve benimle birlikte 5 kişi eve haber gitmiş, aile velisi gelsin diye. Sizce ne olur af olur mu?
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 30 Eylül 2024 #2 z7y_michael dedi: Telefondan yakalandım ve benimle birlikte 5 kişi eve haber gitmiş, aile velisi gelsin diye. Sizce ne olur af olur mu? Genişletmek için tıkla... Haber gitmesi ve daha çok araştırmamak daha iyi gibi.
z7y_michael dedi: Telefondan yakalandım ve benimle birlikte 5 kişi eve haber gitmiş, aile velisi gelsin diye. Sizce ne olur af olur mu? Genişletmek için tıkla... Haber gitmesi ve daha çok araştırmamak daha iyi gibi.
D deniz1316 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2024 #3 z7y_michael dedi: Telefondan yakalandım ve benimle birlikte 5 kişi eve haber gitmiş, aile velisi gelsin diye. Sizce ne olur af olur mu? Genişletmek için tıkla... Sözleşme ya da başka bir şey imzalatırlar. Ben de çok yakalattım hiçbir şey olmadı sonunda. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2024
z7y_michael dedi: Telefondan yakalandım ve benimle birlikte 5 kişi eve haber gitmiş, aile velisi gelsin diye. Sizce ne olur af olur mu? Genişletmek için tıkla... Sözleşme ya da başka bir şey imzalatırlar. Ben de çok yakalattım hiçbir şey olmadı sonunda.