Agent.47 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #1 43"42" n bul bir kordinatın kısmı diye bir arkadaşım mesaj attı kalanı nasıl bulabilirim? Söylediğine göre çöl ortasıymış konu başlığı yanlışsa özür dilerim ne seçeceğimi bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2024
43"42" n bul bir kordinatın kısmı diye bir arkadaşım mesaj attı kalanı nasıl bulabilirim? Söylediğine göre çöl ortasıymış konu başlığı yanlışsa özür dilerim ne seçeceğimi bulamadım.
Atakan Alp Arslan Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 797 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #2 Dostum ben sana numaramı veriyorum 0546 devamını sen bulabiliyorsan ben de senin koordinatını bulurum
Dostum ben sana numaramı veriyorum 0546 devamını sen bulabiliyorsan ben de senin koordinatını bulurum
Agent.47 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #3 Atakan Alp Arslan dedi: Dostum ben sana numaramı veriyorum 0546 devamını sen bulabiliyorsan ben de senin koordinatını bulurum Genişletmek için tıkla... El işareti olan bir yerin fotosubu attı belki bile vardır.
Atakan Alp Arslan dedi: Dostum ben sana numaramı veriyorum 0546 devamını sen bulabiliyorsan ben de senin koordinatını bulurum Genişletmek için tıkla... El işareti olan bir yerin fotosubu attı belki bile vardır.