5 543896 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 257 9 Şubat 2024 #1 İyi günler. Bugün hastaneye gittim, az sonra da okula gideceğim. Öğlen bir işim var halledip çıkacağım. Raporda 0 gün yazıyor, kabul edilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2024
İyi günler. Bugün hastaneye gittim, az sonra da okula gideceğim. Öğlen bir işim var halledip çıkacağım. Raporda 0 gün yazıyor, kabul edilir mi?
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 890 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #2 543896 dedi: İyi günler. Bugün hastaneye gittim, az sonra da okula gideceğim. Öğlen bir işim var halledip çıkacağım. Raporda 0 gün yazıyor, kabul edilir mi? Genişletmek için tıkla... 0 gün muhtemelen hastalığınız evde yapmanız için bir sebep değil diye girilmiştir ister tekrar hastaneye gidin ister okulda sorun.
543896 dedi: İyi günler. Bugün hastaneye gittim, az sonra da okula gideceğim. Öğlen bir işim var halledip çıkacağım. Raporda 0 gün yazıyor, kabul edilir mi? Genişletmek için tıkla... 0 gün muhtemelen hastalığınız evde yapmanız için bir sebep değil diye girilmiştir ister tekrar hastaneye gidin ister okulda sorun.
5 543896 Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 257 9 Şubat 2024 #3 MajeurDeLa dedi: 0 gün muhtemelen hastalığınız evde yapmanız için bir sebep değil diye girilmiştir ister tekrar hastaneye gidin ister okulda sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan okuldayım da olduğu gibi bıraktım. Üstte 09.02.2024 tarihinde istirahatlidir tarzından bişey yazıyordu.
MajeurDeLa dedi: 0 gün muhtemelen hastalığınız evde yapmanız için bir sebep değil diye girilmiştir ister tekrar hastaneye gidin ister okulda sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam şuan okuldayım da olduğu gibi bıraktım. Üstte 09.02.2024 tarihinde istirahatlidir tarzından bişey yazıyordu.