Verilen sipariş iptal edilirse İş Bankası MaxiPuan kampanyasından yararlanılabilir mi?

MKarahan

Decapat
Daha fazla  
Bir sorum olacak. Dün 18 bin liralık taksitli alışveriş yapmıştım. Dün ekstre tarihi olduğu için bugün ilk taksiti ekstreye işlendi. Sorum şu. Görselde yazanlara göre dün yaptığım alışverişi iptal edip 34 bin liralık yeni alışveriş yaptığımda 2000 MaxiPuan kampanyasından yararlanabilir miyim?

Dosya Ekleri

• IMG-20251106-WA0012.jpg
    140,2 KB · Görüntüleme: 10
Kampanya linki paylaşabilir misiniz?

2 3 defa farklı müşteri temsilcisiyle konuştum hepsi farklı cevaplar veriyor konu hakkında bilgileri yok maalesef.. maxi puan 17 aralıkta yansıyacak karta

2 3 defa farklı müşteri temsilcisiyle konuştum hepsi farklı cevaplar veriyor konu hakkında bilgileri yok maalesef.. maxi puan 17 aralıkta yansıyacak karta
Bir de ben arayayım, eğer ki kesin bir cevap verirsem bilin ki onların söylediğini söylemişimdir.

Bir de ben arayayım, eğer ki kesin bir cevap verirsem bilin ki onların söylediğini söylemişimdir.
Çok sevinirim hocam iptal edip etmemek arasında kaldım. Ilk kez yapacağınız dediği için 750 liradan da olmayalım

Çok sevinirim hocam iptal edip etmemek arasında kaldım. Ilk kez yapacağınız dediği için 750 liradan da olmayalım

İptal edebilirsiniz, yeni alışverişinizi yaptıktan sonra 17 Aralık'a kadar yüklenmezse, müşteri hizmetlerini arayıp. Talep edebileceğinizi söyledile. R

İptal edebilirsiniz, yeni alışverişinizi yaptıktan sonra 17 Aralık'a kadar yüklenmezse, müşteri hizmetlerini arayıp. Talep edebileceğinizi söyledile. R
Çok teşekkür ederim hocam sizin de zamanınızı aldım. Ilk taksitin ekstreye yansımış olması fark etmiyor değil mi?

Çok teşekkür ederim hocam sizin de zamanınızı aldım. Ilk taksitin ekstreye yansımış olması fark etmiyor değil mi?
Önemli değil hocam, ne demek. Etmiyormuş kendileri o şekilde söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…