Verilen sipariş ne zaman ulaşır?

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Scyrox'un kendi sitesinden V6 model bir fare sipariş ettim. Sizce ne zaman ulaşır? Buradan alışveriş yapan kişiler varsa ve bilgilendirirse sevinirim.

Merhaba hocam. Direkt firma hakkında bilgim yok ancak yurt içi kargolarında 5 gün, yurt dışı kargolarında 15 güne kadar garipsememek gerek.
15 gün uzunmuş. İlk kez sipariş verdiğim için klasik psikolojik bir durumun içindeyim. :D Aydınlattığınız için teşekkür ederim.

@Mustafa.Kaan Rahatsızlık olmasın bir şey daha sormak istiyorum. Sipariş verdiğim yabancı bir ülke bunu biliyorum. Yabancı ülkeden Azerbaycan'a kargo şirketi kendisi mi getiriyor yoksa Azerbaycan'daki bir kargo şirketine mi teslim veriyor?

Son düzenleme:
@Mustafa.Kaan Rahatsızlık olmasın bir şey daha sormak istiyorum. Sipariş verdiğim yabancı bir ülke bunu biliyorum. Yabancı ülkeden Azerbaycan'a kargo şirketi kendisi mi getiriyor yoksa Azerbaycan'daki bir kargo şirketine mi teslim veriyor?
Hocam estağfirullah. Gümrükte Azerbaycan şirketine teslim ediyor olmalı aynı Türkiye gibi.

Çok teşekkür ederim, keşke forumda herkes sizin gibi bilgili olsa hocam. Son zamanlarda çok yardım ettiniz konularıma. :)
Hocam estağfirullah onore oldum, Azerbaycan diyince siz olduğunuz dikkatimi çekti benim de. Bildiğim bir konuysa cevapsız bırakmamaya çalışıyorum. İyi sosyaller dilerim.

1751114100313.png

@Mustafa.Kaan Selamlar nasılsınız hocam. Sipariş durumu halihazırda böyle, bu mavi tik dolduğunda ulaşmış mı olacak acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı