Ülkeden ülkeye değişir mi? Ben Azerbaycan'a sipariş verdim.1-3 güne rahat gelir.
Merhaba hocam. Direkt firma hakkında bilgim yok ancak yurt içi kargolarında 5 gün, yurt dışı kargolarında 15 güne kadar garipsememek gerek.@Mustafa.Kaan Merhaba. Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
15 gün uzunmuş. İlk kez sipariş verdiğim için klasik psikolojik bir durumun içindeyim.Merhaba hocam. Direkt firma hakkında bilgim yok ancak yurt içi kargolarında 5 gün, yurt dışı kargolarında 15 güne kadar garipsememek gerek.
Hocam estağfirullah. Gümrükte Azerbaycan şirketine teslim ediyor olmalı aynı Türkiye gibi.@Mustafa.Kaan Rahatsızlık olmasın bir şey daha sormak istiyorum. Sipariş verdiğim yabancı bir ülke bunu biliyorum. Yabancı ülkeden Azerbaycan'a kargo şirketi kendisi mi getiriyor yoksa Azerbaycan'daki bir kargo şirketine mi teslim veriyor?
Çok teşekkür ederim, keşke forumda herkes sizin gibi bilgili olsa hocam. Son zamanlarda çok yardım ettiniz konularıma.Hocam estağfirullah. Gümrükte Azerbaycan şirketine teslim ediyor olmalı aynı Türkiye gibi.
Hocam estağfirullah onore oldum, Azerbaycan diyince siz olduğunuz dikkatimi çekti benim de. Bildiğim bir konuysa cevapsız bırakmamaya çalışıyorum. İyi sosyaller dilerim.Çok teşekkür ederim, keşke forumda herkes sizin gibi bilgili olsa hocam. Son zamanlarda çok yardım ettiniz konularıma.![]()
Eki Görüntüle 2522631
@Mustafa.Kaan Selamlar nasılsınız hocam. Sipariş durumu halihazırda böyle, bu mavi tik dolduğunda ulaşmış mı olacak acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.