Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 5.842 Makaleler 2 Çözümler 1.349 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #11 Hxrea dedi: Eki Görüntüle 2522631 @Mustafa.Kaan Selamlar nasılsınız hocam. Sipariş durumu halihazırda böyle, bu mavi tik dolduğunda ulaşmış mı olacak acaba? Genişletmek için tıkla... Selam hocam, iyiyim siz de iyisinizdir umarım. @roxy1881 cevabı vermiş zaten sayfayı translate edip hangi aşamada öğrenebilirsiniz.
Hxrea dedi: Eki Görüntüle 2522631 @Mustafa.Kaan Selamlar nasılsınız hocam. Sipariş durumu halihazırda böyle, bu mavi tik dolduğunda ulaşmış mı olacak acaba? Genişletmek için tıkla... Selam hocam, iyiyim siz de iyisinizdir umarım. @roxy1881 cevabı vermiş zaten sayfayı translate edip hangi aşamada öğrenebilirsiniz.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.292 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #12 Mustafa.Kaan dedi: Selam hocam, iyiyim siz de iyisinizdir umarım. @roxy1881 cevabı vermiş zaten sayfayı translate edip hangi aşamada öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yani mavi çubuk hangi aşamada olduğunu gösteriyor değil mi? @Mustafa.Kaan İyi akşamlar, nasılsınız hocam? aklıma takıldı da ürünü bana ulaştıracak kargo şirketi benden herhangi bir ücret alabilir mi acaba? @Mustafa.Kaan Son düzenleme: 7 Temmuz 2025
Mustafa.Kaan dedi: Selam hocam, iyiyim siz de iyisinizdir umarım. @roxy1881 cevabı vermiş zaten sayfayı translate edip hangi aşamada öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Yani mavi çubuk hangi aşamada olduğunu gösteriyor değil mi? @Mustafa.Kaan İyi akşamlar, nasılsınız hocam? aklıma takıldı da ürünü bana ulaştıracak kargo şirketi benden herhangi bir ücret alabilir mi acaba? @Mustafa.Kaan
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 5.842 Makaleler 2 Çözümler 1.349 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #13 Hxrea dedi: Teşekkürler. Yani mavi çubuk hangi aşamada olduğunu gösteriyor değil mi? @Mustafa.Kaan İyi akşamlar, nasılsınız hocam? aklıma takıldı da ürünü bana ulaştıracak kargo şirketi benden herhangi bir ücret alabilir mi acaba? @Mustafa.Kaan Genişletmek için tıkla... Yurt içinden sonraki iletim ücretini alabilir hocam. Türkiye'de alıyorlar.
Hxrea dedi: Teşekkürler. Yani mavi çubuk hangi aşamada olduğunu gösteriyor değil mi? @Mustafa.Kaan İyi akşamlar, nasılsınız hocam? aklıma takıldı da ürünü bana ulaştıracak kargo şirketi benden herhangi bir ücret alabilir mi acaba? @Mustafa.Kaan Genişletmek için tıkla... Yurt içinden sonraki iletim ücretini alabilir hocam. Türkiye'de alıyorlar.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.292 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #14 Mustafa.Kaan dedi: Yurt içinden sonraki iletim ücretini alabilir hocam. Türkiye'de alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki ne kadar olur bu ücret?
Mustafa.Kaan dedi: Yurt içinden sonraki iletim ücretini alabilir hocam. Türkiye'de alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki ne kadar olur bu ücret?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 5.842 Makaleler 2 Çözümler 1.349 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #15 Hxrea dedi: Peki ne kadar olur bu ücret? Genişletmek için tıkla... Onu firma belirliyor, o kadarını bilemiyorum ne yazık ki. Aşırı değil ama.
Hxrea dedi: Peki ne kadar olur bu ücret? Genişletmek için tıkla... Onu firma belirliyor, o kadarını bilemiyorum ne yazık ki. Aşırı değil ama.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.292 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #16 Mustafa.Kaan dedi: Onu firma belirliyor, o kadarını bilemiyorum ne yazık ki. Aşırı değil ama. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de tahmini ne kadar alıyorlar mesela? Bir de hatırladığım kadarıyla, ürün/ürünler 300 doları geçmeyince gümrük vergisi olmuyordu. Böyle demiştiniz sanırım.
Mustafa.Kaan dedi: Onu firma belirliyor, o kadarını bilemiyorum ne yazık ki. Aşırı değil ama. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de tahmini ne kadar alıyorlar mesela? Bir de hatırladığım kadarıyla, ürün/ürünler 300 doları geçmeyince gümrük vergisi olmuyordu. Böyle demiştiniz sanırım.