Bilgisayarıma format atacağım. Elimde 1 adet flash bellek var ve 30 GB'lık çok önemli dosyalarım harddiskime attım ama format atarken hardiskimdeki verilerim zarar görürse bu dosyaları ben ne yapacağım? Format atmam lazım sıfırlama değil.
Bilgisayarıma format atacağım. Elimde 1 adet flash bellek var ve 30 GB'lık çok önemli dosyalarım harddiskime attım ama format atarken hardiskimdeki verilerim zarar görürse bu dosyaları ben ne yapacağım? Format atmam lazım sıfırlama değil.
Format atarken sıfırlayacağınız diskleri seçmenizi ister. Dosyalarınızın olduğu diski seçmeyin diğer diski seçin bu sayede dosyalarınız silinmeden format atmış olursunuz.
Yardımlarınız için teşekkürler eski bir bilgisayarım vardı eski bilgisayarıma dosyalarımı attım eski bir bilgisayar ile 2 bilgisayarımada format atacağım hayırlı forumlar.