Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 659 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2024 #1 Redmi Note 13 Pro bir cihazım var. Telefon rootsuz ve Android 13 olduğu için kök desteği yok ve sorun çıkarıyor bazen. Telefonun içindeki veriler silinmeden rootlamanın bir yolu var mı?
Redmi Note 13 Pro bir cihazım var. Telefon rootsuz ve Android 13 olduğu için kök desteği yok ve sorun çıkarıyor bazen. Telefonun içindeki veriler silinmeden rootlamanın bir yolu var mı?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.230 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 1 Aralık 2024 #2 Bootloader kilidi açınca güvenliğiniz için cihaz kendisini sıfırlar.
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 659 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Bootloader kilidi açınca güvenliğiniz için cihaz kendisini sıfırlar. Genişletmek için tıkla... Hocam kilit açık zaten.
Heribert Yavuz dedi: Bootloader kilidi açınca güvenliğiniz için cihaz kendisini sıfırlar. Genişletmek için tıkla... Hocam kilit açık zaten.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.230 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 1 Aralık 2024 #4 Zwesta dedi: Hocam kilit açık zaten. Genişletmek için tıkla... Kilit açıksa sorun yok kur gitsin. Yedek almanı öneririm fakat.
Zwesta dedi: Hocam kilit açık zaten. Genişletmek için tıkla... Kilit açıksa sorun yok kur gitsin. Yedek almanı öneririm fakat.
Zwesta Hectopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 659 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: Kilit açıksa sorun yok kur gitsin. Yedek almanı öneririm fakat. Genişletmek için tıkla... Neyi nasıl kuracağımı sordum zaten hocam. Kolay bi şekilde nasıl kurarım. Videolu Türkçe anlatım varsa atarsanız sevinirim.
Heribert Yavuz dedi: Kilit açıksa sorun yok kur gitsin. Yedek almanı öneririm fakat. Genişletmek için tıkla... Neyi nasıl kuracağımı sordum zaten hocam. Kolay bi şekilde nasıl kurarım. Videolu Türkçe anlatım varsa atarsanız sevinirim.