Android cihazımı satmak istiyorum ve sizlerde biliyorsunuzdur, silinenler geri getirilebiliyor. Bu silinenleri komple cihazdan silmek için ne yapabilirim? Özelimin başkasında olması beni korkutuyor açıkçası.
Android cihazımı satmak istiyorum ve sizlerde biliyorsunuzdur, silinenler geri getirilebiliyor. Bu silinenleri komple cihazdan silmek için ne yapabilirim? Özelimin başkasında olması beni korkutuyor açıkçası.
Kies'e artık telefonu tanıtamıyorsun. Smarth swich diye rezalet bir program var onu kullan diyor. Güzelim kies'i öldürdüler. Halbu ki ne güzel programdı.
Neyse konuya dönecek olursak
Odin'den "Nand erase all" seçin. Önce cihazınıza uygun .pit dosyasını bulun.
Kies'e artık telefonu tanıtamıyorsun. Smarth swich diye rezalet bir program var onu kullan diyor. Güzelim kies'i öldürdüler. Halbu ki ne güzel programdı.
Neyse konuya dönecek olursak
Odin'den "Nand erase all" seçin. Önce cihazınıza uygun .pit dosyasını bulun.
Bilmiyordum çok uzun süredir Samsung telefon kullanmıyordum yeni elime geçti Kiesi de kullanma ihtiyacı duymamıştım. (Elimde ki A7 2017 den önce ki samsung telefonum S3 mini idi.)
Cihaza ROM atarsam garanti dışı kalır. Daha cihazın 1 yıl kadar garantisi var. Garanti dışı kalmasa bile ROM atmayı hiç bilmiyorum. İnternetteki programlar vs. işe yaramaz mı? Sadece Hard Reset atsam ve o proglamlarla silme işlemi yapsam kesin olarak siler mı?
Cihaza ROM atarsam garanti dışı kalır. Daha cihazın 1 yıl kadar garantisi var. Garanti dışı kalmasa bile ROM atmayı hiç bilmiyorum. İnternetteki programlar vs. işe yaramaz mı? Sadece Hard Reset atsam ve o proglamlarla silme işlemi yapsam kesin olarak siler mı?
İste sana Araştırılmış teori sayılabilecek bir bilgi. Root işlerinden anlamıyorsan cihaza hart reset at. Disklerden ilk silinen dosyaları kurtarma şansı yüksektir. Başka herhangi hafızayı doldurabilecek dosyalarla hafızayı doldur. Tekrar formatla.. İçinde azim var ise dediğim teoride işe yarayacaktır.