Verileri Cihazdan Komple Silme

Makaleler
9
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Android cihazımı satmak istiyorum ve sizlerde biliyorsunuzdur, silinenler geri getirilebiliyor. Bu silinenleri komple cihazdan silmek için ne yapabilirim? Özelimin başkasında olması beni korkutuyor açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung ise Kies veya Odinden telefona yeniden yazılım atabilirsin muhtemelen gider.
Kies'e artık telefonu tanıtamıyorsun. Smarth swich diye rezalet bir program var onu kullan diyor. Güzelim kies'i öldürdüler. Halbu ki ne güzel programdı.

Neyse konuya dönecek olursak

Odin'den "Nand erase all" seçin. Önce cihazınıza uygun .pit dosyasını bulun.

Kies'e artık telefonu tanıtamıyorsun. Smarth swich diye rezalet bir program var onu kullan diyor. Güzelim kies'i öldürdüler. Halbu ki ne güzel programdı.

Neyse konuya dönecek olursak

Odin'den "Nand erase all" seçin. Önce cihazınıza uygun .pit dosyasını bulun.
Bilmiyordum çok uzun süredir Samsung telefon kullanmıyordum yeni elime geçti Kiesi de kullanma ihtiyacı duymamıştım. (Elimde ki A7 2017 den önce ki samsung telefonum S3 mini idi.)

Cihaza ROM atarsam garanti dışı kalır. Daha cihazın 1 yıl kadar garantisi var. Garanti dışı kalmasa bile ROM atmayı hiç bilmiyorum. İnternetteki programlar vs. işe yaramaz mı? Sadece Hard Reset atsam ve o proglamlarla silme işlemi yapsam kesin olarak siler mı?

Cihaza ROM atarsam garanti dışı kalır. Daha cihazın 1 yıl kadar garantisi var. Garanti dışı kalmasa bile ROM atmayı hiç bilmiyorum. İnternetteki programlar vs. işe yaramaz mı? Sadece Hard Reset atsam ve o proglamlarla silme işlemi yapsam kesin olarak siler mı?
Yeterli olacaktır. Zaten satacağın kişinin senin her bilgine ulaşmaya çalışacağını sanmıyorum.

İste sana Araştırılmış teori sayılabilecek bir bilgi. Root işlerinden anlamıyorsan cihaza hart reset at. Disklerden ilk silinen dosyaları kurtarma şansı yüksektir. Başka herhangi hafızayı doldurabilecek dosyalarla hafızayı doldur. Tekrar formatla.. İçinde azim var ise dediğim teoride işe yarayacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı