Verilerim Darkweb'de bulunmuş

RestalFox

Megapat
Daha fazla  
Her geçen gün, verilerimizin çalınmadığı bir gün bile geçmiyor sanki. Artık iyice paranoyak olduk. Daha dün, 50 karakterden oluşan e-posta hesabıma birinin girmeye çalıştığını fark ettim. İşin tuhafı, şifreyi de doğru girmiş! Nasıl başardıklarını hâlâ anlayamıyorum. Tabii hemen şifremi değiştirdim, ama bu bilgiyi nasıl ele geçirdiklerini aklım almıyor. Ne bir virüs indirdim ne de bir keylogger yedim. Eğer böyle bir şey olsaydı, diğer hesaplarımın da tehlikede olması gerekmez miydi? Gerçekten aklım almıyor.

Screenshot_1.png

Çalınan bilgilerim e-posta, şifre, telefon numaram, kullanıcı ismim her şey neredeyse nasıl bir sızıntı bu gerçekten?

Eski numaramdan dolandırıcılar arayıp durduğu için gittim numaramı değiştirdim, sağ olsun NVİ yeni numara ve verilerimi dolandırıcılara tekrar vermiş... Adamlar numaramla beni aradı :)

Şu sıralar ülkede çok fazla veri sızıntısı oluyor. Takip ettiğim bir Dark web forumu var yani deli dehşet sızıntılar oluyor. İnsanların adresi, numarası, adı soyadı, sülalesi, sosyal medya hesabı, diplomaları, ehliyeti, pasaportu her şeylerimiz şu an saçılmış durumda.

Dosya Ekleri

• IMG_20250225_002957.jpg
    IMG_20250225_002957.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 54

Technopat Haberler

Geri
Yukarı