ay1kan Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #41 cannnnnnnn dedi: Yemin ederim ki kimseyi sorgulamadım. Genişletmek için tıkla... Tamam kankam ben sana güveniyorum fakat bir daha denemek için bile girme o tarz yerleye. Başın belaya girmesin boşu boşuna. Dışardada böyle ben panele girdim falan aman deme insanlar bu konularda yanlış anlamaya çok açıklar.
cannnnnnnn dedi: Yemin ederim ki kimseyi sorgulamadım. Genişletmek için tıkla... Tamam kankam ben sana güveniyorum fakat bir daha denemek için bile girme o tarz yerleye. Başın belaya girmesin boşu boşuna. Dışardada böyle ben panele girdim falan aman deme insanlar bu konularda yanlış anlamaya çok açıklar.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 6 Ocak 2024 #42 Bence panel sizin değilse çok bir şey olmaz, insanlar YouTube'a videolarını atıyor.
ay1kan Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #43 533388 dedi: Bence panel sizin değilse çok bir şey olmaz, insanlar YouTube'a videolarını atıyor. Genişletmek için tıkla... Onlar telefon rootluyolar VPN tarzı şeyler kullanıyorlar ve tamamen anonim oluyorlar. O yüzden başları belaya girmiyor.
533388 dedi: Bence panel sizin değilse çok bir şey olmaz, insanlar YouTube'a videolarını atıyor. Genişletmek için tıkla... Onlar telefon rootluyolar VPN tarzı şeyler kullanıyorlar ve tamamen anonim oluyorlar. O yüzden başları belaya girmiyor.
sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #44 ay1kan dedi: Onlar telefon rootluyolar VPN tarzı şeyler kullanıyorlar ve tamamen anonim oluyorlar. O yüzden başları belaya girmiyor. Genişletmek için tıkla... Ama bu arkadaşın ülkücü savunma ocaklarına gitmesi lazım.!!
ay1kan dedi: Onlar telefon rootluyolar VPN tarzı şeyler kullanıyorlar ve tamamen anonim oluyorlar. O yüzden başları belaya girmiyor. Genişletmek için tıkla... Ama bu arkadaşın ülkücü savunma ocaklarına gitmesi lazım.!!
cannnnnnnn Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Sistem Özellikleri A34 5G Acer Aspire 3 İ3 1005G1 8GB 2666MHZ 512GB 3500/2400 m2 ssd Ekran Kartı Yok :) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2024 #45 ay1kan dedi: Onlar telefon rootluyolar VPN tarzı şeyler kullanıyorlar ve tamamen anonim oluyorlar. O yüzden başları belaya girmiyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar panel kullanmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2024
ay1kan dedi: Onlar telefon rootluyolar VPN tarzı şeyler kullanıyorlar ve tamamen anonim oluyorlar. O yüzden başları belaya girmiyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar panel kullanmadım.
A Ahmet Burak Toprak Zeptopat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #46 ay1kan dedi: Onlar telefon rootluyolar VPN tarzı şeyler kullanıyorlar ve tamamen anonim oluyorlar. O yüzden başları belaya girmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamen anonimlik imkansızdır.
ay1kan dedi: Onlar telefon rootluyolar VPN tarzı şeyler kullanıyorlar ve tamamen anonim oluyorlar. O yüzden başları belaya girmiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamen anonimlik imkansızdır.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 6 Ocak 2024 #47 ay1kan dedi: Onlar telefon rootluyolar VPN tarzı şeyler kullanıyorlar ve tamamen anonim oluyorlar. O yüzden başları belaya girmiyor. Genişletmek için tıkla... VPN de çok güvenli değil sonuçta o da log tutuyor.
ay1kan dedi: Onlar telefon rootluyolar VPN tarzı şeyler kullanıyorlar ve tamamen anonim oluyorlar. O yüzden başları belaya girmiyor. Genişletmek için tıkla... VPN de çok güvenli değil sonuçta o da log tutuyor.
sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #48 cannnnnnnn dedi: VPN bende kullandım Genişletmek için tıkla... Hangi Telefondan giriş yaptın onu da söyle PC'nin markasını falan
cannnnnnnn dedi: VPN bende kullandım Genişletmek için tıkla... Hangi Telefondan giriş yaptın onu da söyle PC'nin markasını falan
A Ahmet Burak Toprak Zeptopat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #49 cannnnnnnn dedi: VPN bende kullandım Genişletmek için tıkla... VPN, çözülmesi kolay bir şeydir.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 6 Ocak 2024 #50 Ahmet Burak Toprak dedi: Tamamen anonimlik imkansızdır. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle WhatsApp, Instagram bile fotoğraflarımıza erişebiliyor.
Ahmet Burak Toprak dedi: Tamamen anonimlik imkansızdır. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle WhatsApp, Instagram bile fotoğraflarımıza erişebiliyor.