5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 6 Ocak 2024 #61 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu haberdeki kişi de denemiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu haberdeki kişi de denemiş.
A Ahmet Burak Toprak Zeptopat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #62 Moderatörler neden onayladı ben onu anlamadım?
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 6 Ocak 2024 #63 nrywq4 dedi: Şu an aktif yetkili yok en fazla 1.5 saate kapatırlar konuyu (şüpheli ) Genişletmek için tıkla... Siber güçler 7/24 aktif. Konu silinene kadar görebilirler. Konu silinse bile IP adresinden tespit ederlerse konu sahibine geçmiş olsun diliyorum.
nrywq4 dedi: Şu an aktif yetkili yok en fazla 1.5 saate kapatırlar konuyu (şüpheli ) Genişletmek için tıkla... Siber güçler 7/24 aktif. Konu silinene kadar görebilirler. Konu silinse bile IP adresinden tespit ederlerse konu sahibine geçmiş olsun diliyorum.
nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.122 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #64 Ahmet Burak Toprak dedi: Moderatörler neden onayladı ben onu anlamadım? Genişletmek için tıkla... Başlığı zaten arkadaş verileriniz çalıyorum diye girmemiştir. Modlar düzenlemiştir ceza alması için arkadaşın da onaylamışlar adam düpedüz itiraf etti çünkü. Hatta belki silmezler.
Ahmet Burak Toprak dedi: Moderatörler neden onayladı ben onu anlamadım? Genişletmek için tıkla... Başlığı zaten arkadaş verileriniz çalıyorum diye girmemiştir. Modlar düzenlemiştir ceza alması için arkadaşın da onaylamışlar adam düpedüz itiraf etti çünkü. Hatta belki silmezler.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 6 Ocak 2024 #65 Ahmet Burak Toprak dedi: Moderatörler neden onayladı ben onu anlamadım? Genişletmek için tıkla... Adam kendisi panele girdiğini söylüyor, moderatör ülkücü biriyse onaylar ve üstünede ihbar eder.
Ahmet Burak Toprak dedi: Moderatörler neden onayladı ben onu anlamadım? Genişletmek için tıkla... Adam kendisi panele girdiğini söylüyor, moderatör ülkücü biriyse onaylar ve üstünede ihbar eder.
ay1kan Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #66 Bence moderatörde çocuğun niyetinin kötü olmadığını anlamıştır diye umuyorum. PlayStation Oyuncusu dedi: Adam kendisi panele girdiğini söylüyor, moderatör ülkücü biriyse onaylar ve üstünede ihbar eder. Genişletmek için tıkla...
Bence moderatörde çocuğun niyetinin kötü olmadığını anlamıştır diye umuyorum. PlayStation Oyuncusu dedi: Adam kendisi panele girdiğini söylüyor, moderatör ülkücü biriyse onaylar ve üstünede ihbar eder. Genişletmek için tıkla...
A Ahmet Burak Toprak Zeptopat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #67 PlayStation Oyuncusu dedi: Adam kendisi panele girdiğini söylüyor, moderatör ülkücü biriyse onaylar ve üstünede ihbar eder. Ayrıyeten suç işlemiş birisini niye savunalım? Cevabınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben savunalım mı dedim? Okuduğunuzu anlayın lütfen. Hesabını silemezsin şu an diye biliyorum o yüzden tüm mesajlarını düzenle. En azından dene.
PlayStation Oyuncusu dedi: Adam kendisi panele girdiğini söylüyor, moderatör ülkücü biriyse onaylar ve üstünede ihbar eder. Ayrıyeten suç işlemiş birisini niye savunalım? Cevabınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben savunalım mı dedim? Okuduğunuzu anlayın lütfen. Hesabını silemezsin şu an diye biliyorum o yüzden tüm mesajlarını düzenle. En azından dene.
ay1kan Centipat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 781 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #68 cannnnnnnn dedi: Hasbı silsem konu silinirmi. Genişletmek için tıkla... Kanka o kadar korkmana gerek olmadığını düşünüyorum yani tabii dışarıda ben panel kullandım demediğin sürece.
cannnnnnnn dedi: Hasbı silsem konu silinirmi. Genişletmek için tıkla... Kanka o kadar korkmana gerek olmadığını düşünüyorum yani tabii dışarıda ben panel kullandım demediğin sürece.
tsaana9 Picopat Katılım 26 Aralık 2023 Mesajlar 119 Çözümler 3 6 Ocak 2024 #69 Bişi olmaz niye stres oldun direkt.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Türkiye 6 Ocak 2024 #70 Ahmet Burak Toprak dedi: Ben savunalım mı dedim? Okuduğunuzu anlayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Niye onaylandı diye soruyorsunuz. Bu gayet yeterli.
Ahmet Burak Toprak dedi: Ben savunalım mı dedim? Okuduğunuzu anlayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Niye onaylandı diye soruyorsunuz. Bu gayet yeterli.