F FearlEnessKing Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Merhaba, Epic Games üzerinden Rocket League oynuyorum. Steam'de Rocket League sahibi bir hesap alacağım. Epic Games hesabımı (envanter vs. her şey) nasıl Steam'e aktarırım?
Merhaba, Epic Games üzerinden Rocket League oynuyorum. Steam'de Rocket League sahibi bir hesap alacağım. Epic Games hesabımı (envanter vs. her şey) nasıl Steam'e aktarırım?
surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 26 Mayıs 2023 #2 Öyle bir şey muhtemelen yoktur. Artı 0 Eksi
4 448634 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 943 Çözümler 9 26 Mayıs 2023 #3 FearlEnessKing dedi: Merhaba, Epic Games üzerinden Rocket League oynuyorum. Steam'de Rocket League sahibi bir hesap alacağım. Epic Games hesabımı (envanter vs. her şey) nasıl Steam'e aktarırım? Genişletmek için tıkla... Rocket League'de trade özelliğiniz açıksa bir arkadaşınızdan rica edin bir hesaba siz girin bir hesaba o itemlerinizi takas edip kendinize alabilirsiniz. Ama item harici diğer şeyler takas olmaz. Artı 0 Eksi
FearlEnessKing dedi: Merhaba, Epic Games üzerinden Rocket League oynuyorum. Steam'de Rocket League sahibi bir hesap alacağım. Epic Games hesabımı (envanter vs. her şey) nasıl Steam'e aktarırım? Genişletmek için tıkla... Rocket League'de trade özelliğiniz açıksa bir arkadaşınızdan rica edin bir hesaba siz girin bir hesaba o itemlerinizi takas edip kendinize alabilirsiniz. Ama item harici diğer şeyler takas olmaz.
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.064 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #4 Oyunun kendi bir bulut kayıt sistemi yoksa (Örneğin GTA Online) O zaman aktaramazsınız. Artı 0 Eksi
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.518 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #5 FearlEnessKing dedi: Merhaba, Epic Games üzerinden Rocket League oynuyorum. Steam'de Rocket League sahibi bir hesap alacağım. Epic Games hesabımı (envanter vs. her şey) nasıl Steam'e aktarırım? Genişletmek için tıkla... Epic Games'de takas sistemi olmadığı için aktaramazsınız. Artı 0 Eksi
FearlEnessKing dedi: Merhaba, Epic Games üzerinden Rocket League oynuyorum. Steam'de Rocket League sahibi bir hesap alacağım. Epic Games hesabımı (envanter vs. her şey) nasıl Steam'e aktarırım? Genişletmek için tıkla... Epic Games'de takas sistemi olmadığı için aktaramazsınız.
KS KS F FearlEnessKing Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #6 micheal owen dedi: Epic Games'de takas sistemi olmadığı için aktaramazsınız. Genişletmek için tıkla... hesap birleştirme tarzı birşey vardı Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Epic Games'de takas sistemi olmadığı için aktaramazsınız. Genişletmek için tıkla... hesap birleştirme tarzı birşey vardı
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.518 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #7 FearlEnessKing dedi: Hesap birleştirme tarzı bir şey vardı Genişletmek için tıkla... Evet var fakat bu eşyalarınızı aktarabileceğiniz anlamına gelmiyor. Artı 0 Eksi
FearlEnessKing dedi: Hesap birleştirme tarzı bir şey vardı Genişletmek için tıkla... Evet var fakat bu eşyalarınızı aktarabileceğiniz anlamına gelmiyor.
KS KS F FearlEnessKing Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #8 micheal owen dedi: Evet var fakat bu eşyalarınızı aktarabileceğiniz anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... yani alırsam birşeye yaramaz? Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Evet var fakat bu eşyalarınızı aktarabileceğiniz anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... yani alırsam birşeye yaramaz?