Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 3 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar birkaç gündür hangi siteye giriş yapsam bu hatayı alıyorum 1 2 tane şifrede değil yüzlerce şifrem açığa çıktını söylüyor ne yapmam lazım?
Arkadaşlar birkaç gündür hangi siteye giriş yapsam bu hatayı alıyorum 1 2 tane şifrede değil yüzlerce şifrem açığa çıktını söylüyor ne yapmam lazım?
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 3 Eylül 2022 #2 Bana da geldi. Şifreleri değiştirin bence.
4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 3 Eylül 2022 #3 Ynka dedi: Arkadaşlar birkaç gündür hangi siteye giriş yapsam bu hatayı alıyorum 1 2 tane şifrede değil yüzlerce şifrem açığa çıktını söylüyor ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1505456 Genişletmek için tıkla... Bana ebaya her girdiğimde geliyor ne iş anlamadım.
Ynka dedi: Arkadaşlar birkaç gündür hangi siteye giriş yapsam bu hatayı alıyorum 1 2 tane şifrede değil yüzlerce şifrem açığa çıktını söylüyor ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1505456 Genişletmek için tıkla... Bana ebaya her girdiğimde geliyor ne iş anlamadım.
GtXLaerL Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 441 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #4 Bir ad virüsü ya da bildirime izin verdiğiniz için böyle bir şey gelmiş olabilir antivirüs kullanmanızı tavsiye ederim.
Bir ad virüsü ya da bildirime izin verdiğiniz için böyle bir şey gelmiş olabilir antivirüs kullanmanızı tavsiye ederim.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.710 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye 3 Eylül 2022 #5 Ynka dedi: Arkadaşlar birkaç gündür hangi siteye giriş yapsam bu hatayı alıyorum 1 2 tane şifrede değil yüzlerce şifrem açığa çıktını söylüyor ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1505456 Genişletmek için tıkla... Hemen şifre değişikliği yapın. Ayrıca bilgisayarda isterseniz virüs taraması yapın.
Ynka dedi: Arkadaşlar birkaç gündür hangi siteye giriş yapsam bu hatayı alıyorum 1 2 tane şifrede değil yüzlerce şifrem açığa çıktını söylüyor ne yapmam lazım? Eki Görüntüle 1505456 Genişletmek için tıkla... Hemen şifre değişikliği yapın. Ayrıca bilgisayarda isterseniz virüs taraması yapın.
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 3 Eylül 2022 #6 Have I Been Pwned: Check if your email address has been exposed in a data breach Have I Been Pwned allows you to check whether your email address has been exposed in a data breach. haveibeenpwned.com Bu site üzerinden kayıt olduğunuz telefon numarasını veya e-postayı yazarak bilgilerinizin açığa çıkıp çıkmadığını kontrol edebilirsiniz.
Have I Been Pwned: Check if your email address has been exposed in a data breach Have I Been Pwned allows you to check whether your email address has been exposed in a data breach. haveibeenpwned.com Bu site üzerinden kayıt olduğunuz telefon numarasını veya e-postayı yazarak bilgilerinizin açığa çıkıp çıkmadığını kontrol edebilirsiniz.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 3 Eylül 2022 #7 Silinen üye dedi: Have I Been Pwned: Check if your email address has been exposed in a data breach Have I Been Pwned allows you to check whether your email address has been exposed in a data breach. haveibeenpwned.com Bu site üzerinden kayıt olduğunuz telefon numarasını veya e-postayı yazarak bilgilerinizin açığa çıkıp çıkmadığını kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Silinen üye dedi: Have I Been Pwned: Check if your email address has been exposed in a data breach Have I Been Pwned allows you to check whether your email address has been exposed in a data breach. haveibeenpwned.com Bu site üzerinden kayıt olduğunuz telefon numarasını veya e-postayı yazarak bilgilerinizin açığa çıkıp çıkmadığını kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 3 Eylül 2022 #8 Ynka dedi: Eki Görüntüle 1505477 Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta görebileceğiniz üzere, altta IDC Games firmasın 2021 yılında 4 milyon kullanıcının bilgileri açık olarak hacking forumlarında paylaşılmış, eğer bu firmanın herhangi bir oyununu oynadıysanız mail adresiniz açığa çıkmış olarak gözüküyor.
Ynka dedi: Eki Görüntüle 1505477 Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta görebileceğiniz üzere, altta IDC Games firmasın 2021 yılında 4 milyon kullanıcının bilgileri açık olarak hacking forumlarında paylaşılmış, eğer bu firmanın herhangi bir oyununu oynadıysanız mail adresiniz açığa çıkmış olarak gözüküyor.