Verimli çalışma yöntemleri

Oturduğum şeyin konfor seviyesi, genel olarak çalışmamı olumlu etkiler mi ki? Başka bir örnek vermem gerekirse; Oyuncu koltuklarıyla oyunların daha iyi oynanacağı inancı olanlar var fakat doğru değil. Pazarlama taktiği.
Hocam sürprizbozan şeklinde yazın gerçekten çok merak ettim.
Bence biliyorsunuz.

Oturduğum şeyin konfor seviyesi, genel olarak çalışmamı olumlu etkiler mi ki? Oyuncu koltuklarıyla oyunların daha iyi oynanacağı inancı olanlar var fakat doğru değil. Pazarlama taktiği.

Bence biliyorsunuz.
Olabilir hocam. Ben elimde olsa deniz karşısına geçip çalışırım. Ama imkan yok. Oturduğunuz yer rahat olsun yeter.

Ek olarak: Oyun oynamak yetenek gerektirir, Konfor alanı değil. Ama ders çalışmak yetenek gerektirmez.

Sınav IQ beklemiyor senden. Çalışma istiyor sadece. Ceviz yararlıdır, ama sana bilgileri vermez. Üstüne bir şeyler katmalısın.

26-27 Haziran'da YKS sınavım var. Kendime tam güvenemiyorum. Ne kadar çalışsam da, liseyi zar zor bitiren biri olarak söylüyorum; üniversiteye geçiş şansım var mıdır?

Neden şansın olmasın? Sınava gir ve gör.

Sınav IQ beklemiyor senden. Çalışma istiyor sadece. Ceviz yararlıdır, ama sana bilgileri vermez. Üstüne bir şeyler katmalısın.

Neden şansın olmasın? Sınava gir ve gör.
Ben Radyo ve Televizyonculuk bölümünü seçtim hocam. Hani çok acımasız beklentileri var bu bölümün. Herşey kusursuz ve hatasız olmak zorunda.

Sadece konu çalışmak yerine denemede çıkan yanlışların konularını çalışabilirsin. Buna sana hem zaman kazandırır, hem de hatandan ders alarak öğrendiğin için daha kalıcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…