Verimli ders nasıl çalışılır?


Hocam inanamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Önerim akşamları erken yatması ve bol bol kitap okuması(soruları hızlı okumasını sağlar),internetten geçmiş LGS testlerini çözsün hatta zaman tutup LGS sınavındaymış gibi olursa eksiklerini görmüş olur. Çok az zamanı kalmış o yüzden neredeyse tüm zamanını bilmediği konuları öğrenmeye ayırmasını öneririm. Bilemediği konuları YouTube üzerinden izleyip öğrenebilir. Tabii bu sırada telefonla meşgul olmaması oyun oynamaması lazım. LGS kapıya dayanmış sonuçta
 

İşte aradığım yorum. Teşekkürler hocam. Bunu kardeşime anlatacağım, birde her konu tekrarından sonra 10 dakika ara verip bu 10 dakikadada ihtiyaçlarını giderse daha akılda kalıcı olur mu?
 
İşte aradığım yorum. Teşekkürler hocam. Bunu kardeşime anlatacağım, birde her konu tekrarından sonra 10 dakika ara verip bu 10 dakikadada ihtiyaçlarını giderse daha akılda kalıcı olur mu?
neredeyse tüm zamanını derken uyku vb ihtiyaçlar hariç tuttum okadar da zorlamaya gerek yok rahat rahat vaktini boşa harcamayacak şekilde demek istedim
 

Kendisi çalışmayı istemiyorsa verimli olmaz.
 
Şimdi çok geç ... Ama yinede söyliyim. Sabah 8.30 da uyansın, kahvaltıya kadar matematik çalışsın, kahvaltıdan sonra hemen test çösün tüm dersler sonra anlamadığı konu varsa bitirmeye çalışsın, günün sonunda deneme çözsün 1 tane ( zorlıcaksak 2 ye çıksın ). Ama çok geç hocam .
 

Biliyorum hocam. Sağ olun öneriniz için.
 
Benim çalışma rutinimi yazim LGS öğrencisi olarak 1.Dersin Videosunu izle 2.Konunun soru çözümünü izlesin 1 2 tane sonra 30 soru çözsün dersi anlıyorsun.
 
Gereksiz umut vermeye gerek yok. 1 hafta gibi kısa bir sürede daha hiç çalışmamış birinin iyi bir puan almasını beklemeyin. Mahallenizin yakınında olan Anadolu liselerine gider en fazla.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…