Benim çalışma rutinimi yazim LGS öğrencisi olarak 1.Dersin Videosunu izle 2.Konunun soru çözümünü izlesin 1 2 tane sonra 30 soru çözsün dersi anlıyorsun.
Gereksiz umut vermeye gerek yok. 1 hafta gibi kısa bir sürede daha hiç çalışmamış birinin iyi bir puan almasını beklemeyin. Mahallenizin yakınında olan Anadolu liselerine gider en fazla.
O iş öyle olmuyor işte. Aylardır çalışanlar ile kardeşinizin arasında baya büyük fark var. Eğer 1 hafta ile başarılı olunsaydı kimse o kadar ay çalışmazdı.
O iş öyle olmuyor işte. Aylardır çalışanlar ile kardeşinizin arasında bayağı büyük fark var. Eğer 1 hafta ile başarılı olunsaydı kimse o kadar ay çalışmazdı.
Makine gibi çalışmaya gerek yok. Önemli olan anlamak. 1 ay çalışıp kötü yerler kazananlar olacaktır. 1 haftada ise doğru bir şekilde çalışılırsa en azından bir tane Anadolu lisesi tutturulabilir.
Makine gibi çalışmaya gerek yok. Önemli olan anlamak. 1 ay çalışıp kötü yerler kazananlar olacaktır. 1 haftada ise doğru bir şekilde çalışılırsa en azından bir tane Anadolu lisesi tutturulabilir.
Makine gibi çalışmak yanlış ama 1 hafta gibi bir sürede kazanamaz. Boşuna ümitlenmeyin. Ben de sınava gireceğim ve ağustos ayından beri çalışıyorum. Benim gibi bir çok insan var. Şimdi kardeşinizin seviyesi ile ben bir mi olacağım? Çok saçma bir düşünce yapısı bu.
Makine gibi çalışmak yanlış ama 1 hafta gibi bir sürede kazanamaz. Boşuna ümitlenmeyin. Ben de sınava gireceğim ve ağustos ayından beri çalışıyorum. Benim gibi bir çok insan var. Şimdi kardeşinizin seviyesi ile ben bir mi olacağım? Çok saçma bir düşünce yapısı bu.
Kendine güvenirse şansı var ama Anadolu lisesi biraz zor gibi geldi hocam. Verimli çalışırsa üstesinden gelemeyeceği iş yok ama, Galatasaray bile kazanır.
Kendine güvenirse şansı var ama Anadolu lisesi biraz zor gibi geldi hocam. Verimli çalışırsa üstesinden gelemeyeceği iş yok ama, Galatasaray bile kazanır.