Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Veritabanı en büyük ve en iyi sürücü programları hangileridir?
Driver Booster, Driver Easy falan kullanıyorum. Bunlardan memnunum, fakat sizin bildiğiniz başka Driver, sürücü güncelleme programları var mı? En büyük veritabanı ve en iyi programlar hangileridir?
Bu tür programları kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Driverları yanlış bir şekilde kuruyor ve sistemden tam performans almanıza enge oluyor. Yine de öğrenmek istiyorsanız DriverPack Solution.
Tavsiyem format atarken internet bağlantını kopar. Windows otomatik sürücü yüklemeyi pasifleştir. Çünkü eski driverleri kurarak işini zorlaştırıyor. Sonrasında internete bağlan ve ekran kartı ve anakart modelini öğrenerek sitelerinden en güncel sürümü indir ve kur. Günümüz insanı en kolay yoldan işimi halledeyim mantığında. İşini garantiye alarak ilerlemende fayda vardır.
Bu yazılımlardan memnun kalmamalısınız, kamera sürücüsünü kurmaya çalışırken, sorunsuz çalışan internet sürücüsünü de bozmuştu zamanında. Driver Booster'dan bahsediyorum, IOBit'in hiçbir yazılımına güven olmaz. Driver Pack yine diğerlerine göre daha sağlam.