rengokusan Femtopat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar projemdeki veri tabanı 4 tablodan aşağıdaki fotodaki gibi oluşuyor. Oldukça basit bir proje. Ancak, ilişkileri kurmakta zorlanıyorum index eklesem bile sürekli hata alıyorum Bu tabloda ilişkiler nasıl olmalı yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar projemdeki veri tabanı 4 tablodan aşağıdaki fotodaki gibi oluşuyor. Oldukça basit bir proje. Ancak, ilişkileri kurmakta zorlanıyorum index eklesem bile sürekli hata alıyorum Bu tabloda ilişkiler nasıl olmalı yardımcı olabilecek var mı?
unalWT Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 306 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Uzmanı 2 Mayıs 2023 #2 Burada sadece müşteri ile servis tablosu arasında bire çok bağlantı kurabilirsin. Müşteri tablosundaki müşteriid ile servis tablsoundaki musteri alanı arasında ilişki kuracaksın yani.
Burada sadece müşteri ile servis tablosu arasında bire çok bağlantı kurabilirsin. Müşteri tablosundaki müşteriid ile servis tablsoundaki musteri alanı arasında ilişki kuracaksın yani.