C captainb Hectopat Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 9 6 Mayıs 2017 #1 Veritabanı bağlantılı site ödevim var. Ufak bir site hazırladım ama veritabanı bağlantısı yapamadım. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2017
Veritabanı bağlantılı site ödevim var. Ufak bir site hazırladım ama veritabanı bağlantısı yapamadım. Yardım edebilir misiniz?
H helhas Hectopat Katılım 22 Ocak 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2018 #3 php ile yazıyorsanız ve proje localde kullanılacaksa, <?php error_reporting(0);//hata mesajı yazdırma $connect = mysql_connect("localhost", "root", "");//sunucumuzun isim ve şifresi $select = mysql_select_db("muhasebe", $connect);//'muhasebe' veritabanı adı mysql_query("set names 'utf8'");//türkçe karakter ?> Eğer anlaşılmadıysa, PHP MYSQL bağlantısı yapmak adresinden daha detaylı öğrenebilirsin.
php ile yazıyorsanız ve proje localde kullanılacaksa, <?php error_reporting(0);//hata mesajı yazdırma $connect = mysql_connect("localhost", "root", "");//sunucumuzun isim ve şifresi $select = mysql_select_db("muhasebe", $connect);//'muhasebe' veritabanı adı mysql_query("set names 'utf8'");//türkçe karakter ?> Eğer anlaşılmadıysa, PHP MYSQL bağlantısı yapmak adresinden daha detaylı öğrenebilirsin.