lekwiny Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 Sizce IMDB puanı neden düşük? Konusu ve hikayesi etkiliyor insanı çizimleri ve büyü teknikleri biraz garip olsa da yeni sezonu büyük merakla bekliyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
Sizce IMDB puanı neden düşük? Konusu ve hikayesi etkiliyor insanı çizimleri ve büyü teknikleri biraz garip olsa da yeni sezonu büyük merakla bekliyorum. Sizin düşünceleriniz neler?
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 Genel olarak düşük almış olsa da bölümden bölüme puanlar gayet iyi. Vermeil in Gold (TV Mini Series 2022) - Episode list - IMDb Vermeil in Gold (TV Mini Series 2022) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com
Genel olarak düşük almış olsa da bölümden bölüme puanlar gayet iyi. Vermeil in Gold (TV Mini Series 2022) - Episode list - IMDb Vermeil in Gold (TV Mini Series 2022) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com
lekwiny Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 ferr dedi: Genel olarak düşük almış olsa da bölümden bölüme puanlar gayet iyi. Vermeil in Gold (TV Mini Series 2022) - Episode list - IMDb Vermeil in Gold (TV Mini Series 2022) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Eki Görüntüle 1930035 Genişletmek için tıkla... Bölüm başına ne kadar yüksek olsa da yapımcıların 2025 gibi bir yılda yayınlayacağını anlayınca üzüldüm bunun sebebi puanın düşmüş olması.
ferr dedi: Genel olarak düşük almış olsa da bölümden bölüme puanlar gayet iyi. Vermeil in Gold (TV Mini Series 2022) - Episode list - IMDb Vermeil in Gold (TV Mini Series 2022) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Eki Görüntüle 1930035 Genişletmek için tıkla... Bölüm başına ne kadar yüksek olsa da yapımcıların 2025 gibi bir yılda yayınlayacağını anlayınca üzüldüm bunun sebebi puanın düşmüş olması.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 5 Eylül 2023 #4 Puanı yerinde bence hocam 9-10 falan mı bekliyorsunuz ki?
lekwiny Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #5 Berk Count dedi: Puanı yerinde bence hocam 9-10 falan mı bekliyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Gereğinden düşük bölüm başına yüksek genel olarak beğeniliyor ama yeni sezonu çıkmıyor.
Berk Count dedi: Puanı yerinde bence hocam 9-10 falan mı bekliyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Gereğinden düşük bölüm başına yüksek genel olarak beğeniliyor ama yeni sezonu çıkmıyor.