Versace Eros alınır mı?

Yeni üretimleri belki kalite olarak düşüş yaşamış olabilir fakat geçen ay arkadaşım Boyner’den almıştı gayet iyiydi bende denedim. Aldığı üründe sıkıntı olabilir.
Anladım hocam. Aslında Boyner'den almak daha mantıklı zaten hem elden de alabilirdi. Fakat Amazon'da boş ürün satmaz bilemedim yani.

Anladım hocam. Aslında Boyner'den almak daha mantıklı zaten hem elden de alabilirdi. Fakat Amazon'da boş ürün satmaz bilemedim yani.
Eros zamanla açılan bir parfüm ayrıca tenine uymamış olabilir bir sürü etken olur ben yinede kışın kullanmasını tavsiye ederim.

sıcak konusunda haklısın tamamda yani bu paralara satılan bir parfümün 30 40 dakikada uçması normal mi sence de bir de erosa çoğu kişi 4 mevsim parfümü diyor diye biliyorum.
Hocam ne oldu parfüm şuan beğendiniz mi? Kalıcılığı nasıl?

Hocam ne oldu parfüm şu an beğendiniz mi? Kalıcılığı nasıl?

Alma hocam benim bildiğim 2 koku var birisi kadın birisi erkek bilirsin her doldurma parfümcüde olan kokulardan hani bargello falan klasik erkek parfümü kokuyor evden cıkmadan 5 dakika önce boynuma 2 fıs bir de tişörtüme 2 fıs sıkıyorum evden cıkıyorum bir rüzgar yiyor gideceğim yere gidene kadar uçup gidiyor bazıları sonradan açılıyor demişti de parfüm açılana kadar kokusundan eser kalmıyor neredeyse 1 ay önce 3300'e Amazon TR'den aldım sorgulamasınıda yaptım original olması lazım parfümün kutusunu gördükçe verdiğim paraya içim gidiyor 1500 TL'lik ck Home bile akşama kadar üstümde kalıyor ama onda da aynı klasik koku muhabbeti geçerli bir gün mağazaya gidip bakacağım hepsinin kokusuna tek tek şu anlık parfümlere olan inancım bitmiş durumda ne alsam aynı gelecek kaygısı yaşıyorum yerinde olsam bir sephoraya falan gidip inceler öyle alırdım 700 800 fazla ver yerinden al en azından için rahat olsun benim için versace eros pişmanlıktır bu arada edt fazla kalıcı olmaması normal diyenler olacaktır belki de şu an aynı Amazon TR satıcısında 4400 olmuş bir parfümün 25 30 dakikada uçup gitmesi ne demek 60 TL'lik doldurma parfümler bile daha uzun duruyor koku farkıda eminim yoktur.

@iKayraOnur hocam arkadaşın böyle bir durum yaşaması normalmi? Cidden çok saçma EDT dahi olsa uçup gitmesi garip ya raf ömrü bitti ya da orjinal ürün değil.

Keşke biraz daha para verseydiniz EDP alsaydınız bir de boynerden alsaydınız cidden çok üzücü bir durum ilk parfümünüz ise hevesiniz de kırılmıştır.

Son düzenleme:

2 3 saat dursun bana yeterliydi EDP o yüzden almadım Amazon müşteri hizmetlerine sorduğumda %100 original olduğunun garantisini verdiler bunlara rağmen resmi Amazon satıcısı bile sahte ürün yolluyorsa ben daha ne diyeyim.

Raf ömrümü geçti acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…