Versace Eros alınır mı?

Ryan Goslingk

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
nvidia 840m i5-4210 12gb ram 1tb hdd
Meslek
sürüyorum
Merhaba iyi günler herkese. Versace Eros 100 ML EDT Hepsiburada'da 1200 liraya düşmüş. Orijinal mi; alınır mı? Bilmiyorum ama orijinalse çok iyi fiyat.

Çok yaygın bir yaz parfümü. Normalde 100ML olanları diğer orijinal parfümlere kıyasla uygun ama bu kadar düşebileceğini sanmıyorum. Link bırakırsanız inceleyebiliriz.

Merhaba iyi günler herkese. Versace Eros 100 ML EDT Hepsiburada'da 1200 liraya düşmüş. Orijinal mi; alınır mı? Bilmiyorum ama orijinalse çok iyi fiyat.
Alınır ancak özel bir koku değil artık herkes kullanıyor, alabiliyorsan JPG Le Beau Le Parfum EDP öneririm ancak Eros'ta çok ikonik ve güzel bir koku alınabilir.

Yazlık olarak dg light blue tercih edebilirsin, deniz notalarını seviyorsan tabii. Eros önermem, yeni batchlerinin performansı kötü yayılım yönünden hiç yayılmıyor. O bahsettiğin ürün sahte, piyasa da 50ML eros en ucuz 2.500TL'den bulabilirsin. Bazı parfüm gruplarında dahaucuza satan vardır belki ama dikkat etmen lazım.

Bu da gerçekten adında geçtiği gibi fazla "light" Unisex'e kaçıyor neredeyse :)

Intense versiyonu gayet güzel, 15ML dekantını kullanmıştım kalıcılık ortalama da olsa yayılım vs. performansı tatmin etmişti beni. Intense olanı bir kızda koklasam kız olduğundan şüphe duyarım yani.

Yanıtlar için teşekkür ederim. 2500 2000 civarı yazlık bir parfüm bakıyorum o yüzden erosa baktım. Tavsiyeler için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı