Versace Eros EDP orijinal olarak nereden alınır?

Hocam valla kışlık olabilir çünkü kışa giriyoruz ya yaza doğru tekrar parfüm önerisi isterim zaten. Önereceğiniz parfümü detayıyla anlatırsanız sevinirim.

Dylan Blue narenciyeli, sucul, fresh bir parfüm ilkbahar ve yaz için gayet kullanışlı. Hugo İntense öneririm hep sonbahar hem kış için işini görür.

Şu çok iyi olur o zaman.
Dylan Blue narenciyeli, sucul, fresh bir parfüm ilkbahar ve yaz için gayet kullanışlı. Hugo İntense öneririm hep sonbahar hem kış için işini görür.
Hocalarım Hugo İntense nasıldır fiyatı da uygun 2400 kış ve sonbahar'da kullanacağım bitince yine parfüm önerisi isterim. Kokusu nasıldır Hugo İntense'nin hangi tarz mekanlara uygundur bir de hangi yaş aralığına gider?

Kokunun kalıcılığı ve yayılımı nasıldır?

Hugo Boss Parfüm - 1798524 | Boyner ürün bu değil mi?

Son düzenleme:
Evet bu parfüm doğru. Baharatlı, çiçekli ve meyveli bir parfüm ve açıkçası beni sıkmamıştı kokusu. Yalnız bir tık sentetik hissiyatı da olan bir koku yani bunu beğenenler mutlaka olacaktır ama beğenmeyenler de olacaktır. Tavsiyem Boyner, Sephora gibi mağazalar varsa orada bilekliklerine bir iki fıs sıktır sonra 1-2 saat gez öyle karar ver.

Tamam hocam 17 yaşıma gireceğim bir de yaşıma uygun mudur? Bir de hangi tarz mekanlara gider bu koku?

EDP'sini alayım dimi bir de?

Tamam hocam 17 yaşıma gireceğim bir de yaşıma uygun mudur? Bir de hangi tarz mekanlara gider bu koku?

EDP'sini alayım dimi bir de?
Kapalı alanlarda kullanacaksan çok sıkmamanı tavsiye ederim. Yaş uygunluğu için çok bir şey diyemem çünkü çok spesifik bazı parfümler hariç hiçbir ürün için yaş belirtmemem. Üzerinde bir gör önce hatta bir arkadaşınla yap bunu ve ilk sıktıgında ki kokusunu ardından bir saat sonraki kokusunu koklat öyle karar ver.

Tamam hocam tekrardan teşekkürler.

Şu çok iyi olur o zaman.
Hocam 1-2 hafta içerisinde alacağım beğenirsem sizce Hugo İntense nasıldır? (Sizin fikrinizi almayı unuttum ondan soruyorum)

Son düzenleme:
Tamam hocam tekrardan teşekkürler.

Hocam 1-2 hafta içerisinde alacağım beğenirsem sizce hugo intense nasıldır? (sizin fikrinizi almayı unuttum ondan soruyorum)

Hugo intense hakkında bir fikrim yok hiç koklamadım hugo boss bottledı denemiştim o iyiydi. Ama tavsiyem sipariş etmek yerine mağazalarına gidip koklayın aynı fiyat zaten.

Hugo intense hakkında bir fikrim yok hiç koklamadım hugo boss bottledı denemiştim o iyiydi. Ama tavsiyem sipariş etmek yerine mağazalarına gidip koklayın aynı fiyat zaten.
Onu beğenmezsem başka ne tercih etmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…