İkisini de önermem çok yaygın kokular.
Peki bu fiyat bandında ne almalıyım bu tarz kokular güzel diye tercih edecektim.
En basitinden daha günlük kullanım için ben sauvage yerine ysl y öneririm mesela. İlla eros ve sauvage diyorsanız da bence sauvage biraz daha her yere uygun ve Eros'a göre bir tık daha az kullanılan bir koku. Kış için falan da kullanacaksanız EDP almanızı öneririm.
İlla sauvage eros değil ya farklı tarz parfümlerde olur bunlar bilindik kokular diye bende mi tercih etsem dedim ama senin dediğiniz ysl y men de fena görünmüyor yorumları orijinal olup kampanyalı satıcı var mıdır acaba sen nereden almıştın(eğer aldıysan)
Yazlık arıyorsan JPG'le beau, missoni wave, armani profumo ya da profondo öneririm.
Profumo bulması zor üretimi durdu. Profondo'nun da durdu ama stokları daha bitmedi ADG Parfum alınabilir son flanker olan. Le Beau Le Parfum yazın boğabilir EDP daha rahat olur.Yazlık arıyorsan Jpg Le Beau, Missoni Wave, Armani Profumo ya da Profondo öneririm.
Yani bir parfümü 100 kişi deneyip 100 kişinin de beğenmesine ben şahsen şahit olmadım illa ki beğenmeyen olacaktır. Burada sen kendine yakıştığını düşünüyorsan gerisini boşver bence.Peki parasına değer değil mi orijinal almayı düşünüyorum herkesin güzel diyebileceği parfümler mi? Çünkü hoşuma gitmeyen parfüm çıkabilir o yüzden sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.