Versace Eros vs Dior Sauvage

Peki bu fiyat bandında ne almalıyım bu tarz kokular güzel diye tercih edecektim.

En basitinden daha günlük kullanım için ben sauvage yerine ysl y öneririm mesela. İlla eros ve sauvage diyorsanız da bence sauvage biraz daha her yere uygun ve Eros'a göre bir tık daha az kullanılan bir koku. Kış için falan da kullanacaksanız EDP almanızı öneririm.

En basitinden daha günlük kullanım için ben sauvage yerine ysl y öneririm mesela. İlla eros ve sauvage diyorsanız da bence sauvage biraz daha her yere uygun ve Eros'a göre bir tık daha az kullanılan bir koku. Kış için falan da kullanacaksanız EDP almanızı öneririm.

İlla sauvage eros değil ya farklı tarz parfümlerde olur bunlar bilindik kokular diye bende mi tercih etsem dedim ama senin dediğiniz ysl y men de fena görünmüyor yorumları orijinal olup kampanyalı satıcı var mıdır acaba sen nereden almıştın(eğer aldıysan)

İlla sauvage eros değil ya farklı tarz parfümlerde olur bunlar bilindik kokular diye bende mi tercih etsem dedim ama senin dediğiniz ysl y men de fena görünmüyor yorumları orijinal olup kampanyalı satıcı var mıdır acaba sen nereden almıştın(eğer aldıysan)

Ben alalı bayağı oldu inan hatırlamıyorum bile ama 1 şişe bitirdim ve bence çok versatil her duruma gider genel beğeniye çok uygun. Tenine uyarsa performansı da çok üzmüyor.

Peki parasına değer değil mi orijinal almayı düşünüyorum herkesin güzel diyebileceği parfümler mi? Çünkü hoşuma gitmeyen parfüm çıkabilir o yüzden sordum.
Yani bir parfümü 100 kişi deneyip 100 kişinin de beğenmesine ben şahsen şahit olmadım illa ki beğenmeyen olacaktır. Burada sen kendine yakıştığını düşünüyorsan gerisini boşver bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı