Versace Eros vs Dior Sauvage

Versace Eros mu Dior Sauvage mi?
İkisi de kırmızı liste hocam Türkiyede iseniz. 3 kişiden 5 i bunları kullanıyor :D Sakın almayın. Yok alıcam diyorsanız da ikisi de farklı segment yaz için Eros daha iyi iken Sauvage daha odunsu ve maskülen bir koku. Sauvage elixir deneyebilirsiniz bence daha iyi.

Son düzenleme:
Bence ikisi de değil. İlla ikisinden birini istiyorsanız Eros biraz daha bana hitap ediyor. Sauvage kullananlar ve genel olarak muadilini kullananlar çok fazla. Kör alım yapmak için popüler kokulara yöneldiğiniz için ekstra belirteyim, Jean Paul Gaultier kokularının yorumlarına falan baktınız mı? JPG Le Beau Le Parfum falan da güzel koku mesela.

Bence ikisi de değil. İlla ikisinden birini istiyorsanız eros biraz daha bana hitap ediyor. Sauvage kullananlar ve genel olarak muadilini kullananlar çok fazla. Kör alım yapmak için popüler kokulara yöneldiğiniz için ekstra belirteyim, Jean Paul Gaultier kokularının yorumlarına falan baktınız mı? JPG'Le Beau'le parfum falan da güzel koku mesela.

Hiç bakmadım.

Bence ikisi de değil. İlla ikisinden birini istiyorsanız eros biraz daha bana hitap ediyor. Sauvage kullananlar ve genel olarak muadilini kullananlar çok fazla. Kör alım yapmak için popüler kokulara yöneldiğiniz için ekstra belirteyim, Jean Paul Gaultier kokularının yorumlarına falan baktınız mı? JPG'Le Beau'le parfum falan da güzel koku mesela.

Aslında kafamda giorgio armani acqua di gio profumo vardı aklımda ama 100ML 7K yurt dışında ise olsa olsa 5K biraz pahalı geldi o yüzden dior ve erosa yöneldim

Son düzenleme:
Hiç bakmadım.

Aslında kafamda giorgio armani acqua di gio profumo vardı aklımda ama 100ML 7K yurt dışında ise olsa olsa 5K biraz pahalı geldi o yüzden diyor ve erosa yöneldim.

4 mevsimlikmi istiyorsunuz hocam kokulari? Öyleyse Montblanc Explorer onerebilirim. Creed aventus a cok benzeyen bir koku.

4 mevsimlikmi istiyorsunuz hocam kokulari? Öyleyse Montblanc Explorer onerebilirim. Creed aventus a cok benzeyen bir koku.

Evet 4 mevsimlik. Aventus kopyası olarak Montblanc'dan daha iyi bir parfüm biliyorum.

Evet 4 mevsimlik. Aventus kopyası olarak Montblanc'dan daha iyi bir parfüm biliyorum.

Başka öneriniz var mı 4 mevsimlik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı