Versace eros vs the Brave

yusufxr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, araştırdım biraz ama kaynak bulamadım. Versace eros ve diesel only the Brave diye 2 tane çok güzel parfüm arasında kaldım. Versace 50 ML diesel only the Brave 200ML, 200ML olanı almayı düşünüyorum ama emin değilim. Bilgisi olan var mı? Özel günler arkadaşlar ve kız arkadaşımla buluştuğum zaman için kullanacağım. Teşekkürler iyi Sosyaller.

Dosya Ekleri

• IMG_2773.png
    IMG_2773.png
    294 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_2772.png
    IMG_2772.png
    404,2 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba dostlar, araştırdım biraz ama kaynak bulamadım. Versace eros ve diesel only the Brave diye 2 tane çok güzel parfüm arasında kaldım. Versace 50 ML diesel only the Brave 200ML, 200ML olanı almayı düşünüyorum ama emin değilim. Bilgisi olan var mı? Özel günler arkadaşlar ve kız arkadaşımla buluştuğum zaman için kullanacağım. Teşekkürler iyi sosyaller.

Eros artık neredeyse oksijen yerine geçti hemen hemen herkes en az 1 kerede olsa kullanmıştır muadillerini tavsiyem dieselden yanadır hem daha çok yazlık bir parfüm hem de çevrendekilerden farklı bir kokun olur pişman olmazsın.

Eros artık neredeyse oksijen yerine geçti hemen hemen herkes en az 1 kerede olsa kullanmıştır muadillerini tavsiyem dieselden yanadır hem daha çok yazlık bir parfüm hem de çevrendekilerden farklı bir kokun olur pişman olmazsın.

Erosun kokusunun çok iyi olduğunu duydum ve uzun süre kalıcılığu varmış inceleme videolarını izleyeceğim diesel iyiyse alırım sanırım teşekkür ederim.

Erosun kokusunun çok iyi olduğunu duydum ve uzun süre kalıcılığu varmış inceleme videolarını izleyeceğim diesel iyiyse alırım sanırım teşekkür ederim.

Kokusundan yana ikisinden de şüphen olmasın eros çok alışık olunan bir koku olduğu için pek tavsiye etmedim şimdiden hayırlı olsun.

Kokusundan yana ikisinden de şüphen olmasın eros çok alışık olunan bir koku olduğu için pek tavsiye etmedim şimdiden hayırlı olsun.

Hocam Diesel'i kullandınız mı hiç veya deneme fırsatınız oldu mu öncelikle alma sebebim date diyebilirim pek date falan bana göre olmasa da kız arkadaşım parfüm kokularından hoşlanıyor diesel iyi bir seçim olabilir mi? yoksa Veros mu?

Ve paco rabanne ınvictus edt sprey bu parfümü denediniz mi ne dişüniyorsunuz?

Son düzenleme:
Hocam Diesel'i kullandınız mı hiç veya deneme fırsatınız oldu mu öncelikle alma sebebim date diyebilirim pek date falan bana göre olmasa da kız arkadaşım parfüm kokularından hoşlanıyor diesel iyi bir seçim olabilir mi? Yoksa veros mu?

Hocam Diesel'i kullandınız mı hiç veya deneme fırsatınız oldu mu öncelikle alma sebebim date diyebilirim pek date falan bana göre olmasa da kız arkadaşım parfüm kokularından hoşlanıyor diesel iyi bir seçim olabilir mi? Yoksa veros mu?

Date içinse hem diesel hem de invictus çok iyi bir seçim olur invictus daha erkeksi bir kokudur dateler ve özel günler için birebir denilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı