J Jankatt Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #1 Bu üç klavye arasında kaldım. Sadece oyun değil, multimedya da istiyorum. Kullanan veya fikri olan bana bilgi verebilirse çok sevinirim. Rampage GameBooster Versatile
Bu üç klavye arasında kaldım. Sadece oyun değil, multimedya da istiyorum. Kullanan veya fikri olan bana bilgi verebilirse çok sevinirim. Rampage GameBooster Versatile
ThePucci Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #2 Jankatt dedi: Bu üç klavye arasında kaldım. Sadece oyun değil, multimedya da istiyorum. Kullanan veya fikri olan bana bilgi verebilirse çok sevinirim. Rampage GameBooster Versatile Genişletmek için tıkla... Rampage almanı önermem. Uzun süreli kullanımlarda tuşlar soyulmaya başlıyor. Versatile markasını bilmiyorum ancak diğer versatile ürünlerine bakıldığında kötü bir ürün diyorlar. Üçünden birini alsaydım Game Booster olurdu.
Jankatt dedi: Bu üç klavye arasında kaldım. Sadece oyun değil, multimedya da istiyorum. Kullanan veya fikri olan bana bilgi verebilirse çok sevinirim. Rampage GameBooster Versatile Genişletmek için tıkla... Rampage almanı önermem. Uzun süreli kullanımlarda tuşlar soyulmaya başlıyor. Versatile markasını bilmiyorum ancak diğer versatile ürünlerine bakıldığında kötü bir ürün diyorlar. Üçünden birini alsaydım Game Booster olurdu.
Zymnax Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 483 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #3 Bunların hepsi sıkıntılı ürünlere sahip markalar, hele ki Rampage... Bunu öneririm bunların yerine: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Bunların hepsi sıkıntılı ürünlere sahip markalar, hele ki Rampage... Bunu öneririm bunların yerine: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
J Jankatt Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #4 Zymnax dedi: Bunların hepsi sıkıntılı ürünlere sahip markalar, hele ki Rampage... Bunu öneririm bunların yerine: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Mekanik veya mekanik hisli arıyorum hocam. O türde bir öneriniz var mı?
Zymnax dedi: Bunların hepsi sıkıntılı ürünlere sahip markalar, hele ki Rampage... Bunu öneririm bunların yerine: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Mekanik veya mekanik hisli arıyorum hocam. O türde bir öneriniz var mı?
bercesteS Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2021 #5 Biraz bütçe arttırarak bunu almanızı öneririm GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Biraz bütçe arttırarak bunu almanızı öneririm GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe