2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 28 Nisan 2021 #11 Lionel Messi dedi: Tabii ki Akil hocam. version.dll drive.google.com Dosyayı www.oneindir.com dan indirdim. Genişletmek için tıkla... Doğrudan indirdiğiniz bağlantıyı da paylaşmalısınız hocam Tam olarak nereden ne için indirdiniz yani?
Lionel Messi dedi: Tabii ki Akil hocam. version.dll drive.google.com Dosyayı www.oneindir.com dan indirdim. Genişletmek için tıkla... Doğrudan indirdiğiniz bağlantıyı da paylaşmalısınız hocam Tam olarak nereden ne için indirdiniz yani?
Lionel Messi Picopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 276 Çözümler 1 Yer Rosario, Argentina Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Futbolcu 28 Nisan 2021 #12 Account Suspended Buradan Letasoft Sound Booster'ı cracklemek için indirdim. İçerisinde bir setup dosyası bir de version.dll dosyası var.
Account Suspended Buradan Letasoft Sound Booster'ı cracklemek için indirdim. İçerisinde bir setup dosyası bir de version.dll dosyası var.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 28 Nisan 2021 #13 Lionel Messi dedi: Account Suspended Buradan Letasoft Sound Booster'ı cracklemek için indirdim. İçerisinde bir setup dosyası bir de version.dll dosyası var. Genişletmek için tıkla... Ben de normal program kırmak için ihtiyaç duyduğun bir dosya sanmıştım Debugger'lar ile beraber çeşitli amaçlarla kullanılan DLL'ler gibi. Öyle olsaydı bir şeyler söyleyecektim. Ama maalesef buna destek veremiyoruz hocam, üzgünüm.
Lionel Messi dedi: Account Suspended Buradan Letasoft Sound Booster'ı cracklemek için indirdim. İçerisinde bir setup dosyası bir de version.dll dosyası var. Genişletmek için tıkla... Ben de normal program kırmak için ihtiyaç duyduğun bir dosya sanmıştım Debugger'lar ile beraber çeşitli amaçlarla kullanılan DLL'ler gibi. Öyle olsaydı bir şeyler söyleyecektim. Ama maalesef buna destek veremiyoruz hocam, üzgünüm.