ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 Max Verstappen Helmets – Verstappen.com Own a piece of racing history with Verstappen's scale model helmets – Authentic detail for true F1 enthusiasts! www.verstappen.com Bu modeli almak istiyorum ama yurt dışı olduğu için gümrükte sıkıntı yaşayabilir miyim bilen biri varsa bilgilendirebilir mi?
Max Verstappen Helmets – Verstappen.com Own a piece of racing history with Verstappen's scale model helmets – Authentic detail for true F1 enthusiasts! www.verstappen.com Bu modeli almak istiyorum ama yurt dışı olduğu için gümrükte sıkıntı yaşayabilir miyim bilen biri varsa bilgilendirebilir mi?
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #2 ayberkmv1 dedi: Max Verstappen Helmets – Verstappen.com Own a piece of racing history with Verstappen's scale model helmets – Authentic detail for true F1 enthusiasts! www.verstappen.com Bu modeli almak istiyorum ama yurt dışı olduğu için gümrükte sıkıntı yaşayabilir miyim bilen biri varsa bilgilendirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum olacaktı bu Site Max verstappen'in kendi sitesi mi acaba? ayberkmv1 dedi: Max Verstappen Helmets – Verstappen.com Own a piece of racing history with Verstappen's scale model helmets – Authentic detail for true F1 enthusiasts! www.verstappen.com Bu modeli almak istiyorum ama yurt dışı olduğu için gümrükte sıkıntı yaşayabilir miyim bilen biri varsa bilgilendirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sizden gümrük için TC kimlik no isteyecektir mutlaka
ayberkmv1 dedi: Max Verstappen Helmets – Verstappen.com Own a piece of racing history with Verstappen's scale model helmets – Authentic detail for true F1 enthusiasts! www.verstappen.com Bu modeli almak istiyorum ama yurt dışı olduğu için gümrükte sıkıntı yaşayabilir miyim bilen biri varsa bilgilendirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bir sorum olacaktı bu Site Max verstappen'in kendi sitesi mi acaba? ayberkmv1 dedi: Max Verstappen Helmets – Verstappen.com Own a piece of racing history with Verstappen's scale model helmets – Authentic detail for true F1 enthusiasts! www.verstappen.com Bu modeli almak istiyorum ama yurt dışı olduğu için gümrükte sıkıntı yaşayabilir miyim bilen biri varsa bilgilendirebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sizden gümrük için TC kimlik no isteyecektir mutlaka
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.913 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 30 Haziran 2023 #3 ayberkmv1 dedi: Bu modeli almak istiyorum ama yurt dışı olduğu için gümrükte sıkıntı yaşayabilir miyim bilen biri varsa bilgilendirebilir mi? Genişletmek için tıkla... 150 dolar veya 150 euro'du galiba limit. Sorun olmaz BENCE.
ayberkmv1 dedi: Bu modeli almak istiyorum ama yurt dışı olduğu için gümrükte sıkıntı yaşayabilir miyim bilen biri varsa bilgilendirebilir mi? Genişletmek için tıkla... 150 dolar veya 150 euro'du galiba limit. Sorun olmaz BENCE.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #4 echo404 dedi: Hocam bir sorum olacaktı bu site Max Verstappen'in kendi sitesi mi acaba? Hocam sizden gümrük için T.C. Kimlik no isteyecektir mutlaka. Genişletmek için tıkla... Evet kendi sitesi Hollanda'da mağazaları var hatta Nike ile sıkıntı yaşamışlardı.
echo404 dedi: Hocam bir sorum olacaktı bu site Max Verstappen'in kendi sitesi mi acaba? Hocam sizden gümrük için T.C. Kimlik no isteyecektir mutlaka. Genişletmek için tıkla... Evet kendi sitesi Hollanda'da mağazaları var hatta Nike ile sıkıntı yaşamışlardı.
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #5 Buna tutuldum 1:2 Helmet 2023 Max Verstappen
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #6 echo404 dedi: Buna tutuldum 1:2 Helmet 2023 Max Verstappen Genişletmek için tıkla... Euro kuru düşük olsa onu alırdım ama yapacak bir şey yok.
echo404 dedi: Buna tutuldum 1:2 Helmet 2023 Max Verstappen Genişletmek için tıkla... Euro kuru düşük olsa onu alırdım ama yapacak bir şey yok.
E echo404 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 618 Çözümler 1 30 Haziran 2023 #7 ayberkmv1 dedi: Euro kuru düşük olsa onu alırdım ama yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Gözüm bozuldu
ayberkmv1 dedi: Euro kuru düşük olsa onu alırdım ama yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Gözüm bozuldu
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #8 echo404 dedi: Eki Görüntüle 1841732 Gözüm bozuldu Genişletmek için tıkla... Bazı kişiler sağ olsun