Ekrem_Abi Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 10 Ekim 2021 #1 Versus Evil diye bir siteden Gmail alıyorum siteye baktım sadece Steam ile giriş yapılıyor sizce güvenli bilgi çalınır mı?
Versus Evil diye bir siteden Gmail alıyorum siteye baktım sadece Steam ile giriş yapılıyor sizce güvenli bilgi çalınır mı?
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 10 Ekim 2021 #2 Versus Evil'ın kendisi güvenilir fakat size mail atan kişiler Versus Evil'ı taklit eden kimseler olabilir, o yüzden dikkatle yaklaşın. Home - Versus Evil versusevil.com Versus Evil bir bağımsız oyun şirketi, orijinal siteleri de üsttekidir.
Versus Evil'ın kendisi güvenilir fakat size mail atan kişiler Versus Evil'ı taklit eden kimseler olabilir, o yüzden dikkatle yaklaşın. Home - Versus Evil versusevil.com Versus Evil bir bağımsız oyun şirketi, orijinal siteleri de üsttekidir.
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 10 Ekim 2021 #3 Mail adresinde + varsa sizi tuzağa çekmeye çalışıyorlardır. E-posta sistemleri e-posta adresinde + gördüğü zaman önemsemiyor ve +dan önceki e-posta adresine yönlendiriyor fakat artı sembollü e-postayı farklı e-posta olarak kaydediyor.
Mail adresinde + varsa sizi tuzağa çekmeye çalışıyorlardır. E-posta sistemleri e-posta adresinde + gördüğü zaman önemsemiyor ve +dan önceki e-posta adresine yönlendiriyor fakat artı sembollü e-postayı farklı e-posta olarak kaydediyor.
Ekrem_Abi Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 10 Ekim 2021 #4 nih dedi: Versus Evil'ın kendisi güvenilir fakat size mail atan kişiler versus Evil'ı taklit eden kimseler olabilir, o yüzden dikkatle yaklaşın. Home - Versus Evil versusevil.com Versus evil bir bağımsız oyun şirketi, orijinal siteleri de üsttekidir. Genişletmek için tıkla... İnto the Dead adlı oyunlarına giriş yapmışım o yüzden mail geliyor olabilir mi?
nih dedi: Versus Evil'ın kendisi güvenilir fakat size mail atan kişiler versus Evil'ı taklit eden kimseler olabilir, o yüzden dikkatle yaklaşın. Home - Versus Evil versusevil.com Versus evil bir bağımsız oyun şirketi, orijinal siteleri de üsttekidir. Genişletmek için tıkla... İnto the Dead adlı oyunlarına giriş yapmışım o yüzden mail geliyor olabilir mi?
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 10 Ekim 2021 #5 Ekrem_Abi dedi: Into the Dead adlı oyunlarına giriş yapmışım o yüzden mail geliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir.
Ekrem_Abi dedi: Into the Dead adlı oyunlarına giriş yapmışım o yüzden mail geliyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir.