Vesa bağlantısı olmayan monitöre vesa bağlantısı yapılabilir mi?

Sedatİvgen

Hectopat
Arkadaşlar eski bir monitörüm var ve vesa bağlantısı yok. Yeni bir monitör aldım. Vesa bağlantısı yapacağım yenisini yapmışken eskisini de yapayim diyorum da eskisinde vesa bağlantısı yok. Ne yapabilirim? Sizce vesa yapmak için yeni delikler falan mı açsam kapağın arkasına?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna benzer bir işlemi uzun zaman önce yapmıştım. Dikkat etmeniz gereken önemli bir kaç nokta var. İlk olarak monitörün arkasında yeteri kadar boşluk var mı? Eğer yoksa açtığınız deliklerden geçen vidalar panele veya devre kartına zarar verebilir. Diğer önemli nokta ise monitörün ağırlığı çok ağır değilse ve kullanılan plastik monitörü taşıyabilecek kadar dayanıklıysa sıkıntı olmaz (Yeteri kadar yer varsa ekstra bir plaka ile destek sağlamak baya sağlıklı olacaktır).
Şunu da unutmamak gerek sonradan bir kaç delik açıyorsunuz ve vida yuvaları hazırlıyorsunuz kırılma ve bozulma riski de mevcut. Yaparken çok dikkatli olun.

Kardeşim bana Instagram dan ulaşır mısın daha ayrıntılı konuşalım @sedativgen
Buna benzer bir işlemi uzun zaman önce yapmıştım. Dikkat etmeniz gereken önemli bir kaç nokta var. İlk olarak monitörün arkasında yeteri kadar boşluk var mı? Eğer yoksa açtığınız deliklerden geçen vidalar panele veya devre kartına zarar verebilir. Diğer önemli nokta ise monitörün ağırlığı çok ağır değilse ve kullanılan plastik monitörü taşıyabilecek kadar dayanıklıysa sıkıntı olmaz (Yeteri kadar yer varsa ekstra bir plaka ile destek sağlamak baya sağlıklı olacaktır).
Şunu da unutmamak gerek sonradan bir kaç delik açıyorsunuz ve vida yuvaları hazırlıyorsunuz kırılma ve bozulma riski de mevcut. Yaparken çok dikkatli olun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı