VESA desteği olmayan monitör nasıl dik kullanılır?

zreixtt

Decapat
Monitör
GameBooster GB-2461CF Monitör
2-3 gune yeni monitor alacağım VESA destegi var ama eski monitorude dik bir sekilde yan monitor kullanmak istiyorum. VESA destegi yokmus bu monitorun VESA olmadan nasıl dik bir konuma getirebilirim? Var mı herhangi bir kaliteli aparati, yardim edebilecek var mı?

Şu anki monitor: GameBooster GB-2461CF Monitör

2-3 gune yeni monitor alacağım VESA destegi var ama eski monitorude dik bir sekilde yan monitor kullanmak istiyorum. VESA destegi yokmus bu monitorun VESA olmadan nasıl dik bir konuma getirebilirim? Var mı herhangi bir kaliteli aparati, yardim edebilecek var mı?

Şu anki monitor: GameBooster GB-2461CF Monitör
VESA deliğiniz yoksa en pratik üç yol var:

1. Universal adaptör kit (ör. VIVO VF003): Monitörün kenarına kancalarla sıkıştırıp arkada 75×75/100×100 delik oluşturur, normal VESA kol takarsınız.
  2. Masa kenarı kelepçeli kol (Neomounts STAND-V001M gibi): Alt şasiye geniş platformlu kelepçe oturtur, vida/adapter gerek kalmaz.
  3. Basit DIY braket: İki metal profille üst-alt kenarı sıkıştırıp arkasına VESA plakası monte edersiniz.

Ben VIVO VF003’ü öneririm; vida delmeden hemen dik konuma geçersiniz.

VESA deliğiniz yoksa en pratik üç yol var:

1. universal adaptör kit (ör. Vivo VF003): Monitörün kenarına kancalarla sıkıştırıp arkada 75×75/100×100 delik oluşturur, normal VESA kol takarsınız.
  2. masa kenarı kelepçeli kol (neomounts stant-V001m gibi): Alt şasiye geniş platformlu kelepçe oturtur, vida/adapter gerek kalmaz.
  3. basit dıy braket: İki metal profille üst-alt kenarı sıkıştırıp arkasına VESA plakası monte edersiniz.

Ben Vivo VF003'ü öneririm; vida delmeden hemen dik konuma geçersiniz.

Hocam linklerini de atabilir misiniz bulamadim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı