1 173258 Kilopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 157 Makaleler 2 Çözümler 3 22 Nisan 2022 #1 Elimde 2 adet 27 inç Acer SA270 monitör var. Monitörlerin VESA desteği yok. Linkteki gibi bir VESA adaptörü kullananız oldu mu? Tavsiye eder misiniz? https://www.hepsiburada.com/nb-north-bayou-fp1-vesa-donusturucu-adaptor-vesa-olmayan-monitorlerde-stand-montaji-icin-aparat-pm-HBC00000PLR7S
Elimde 2 adet 27 inç Acer SA270 monitör var. Monitörlerin VESA desteği yok. Linkteki gibi bir VESA adaptörü kullananız oldu mu? Tavsiye eder misiniz? https://www.hepsiburada.com/nb-north-bayou-fp1-vesa-donusturucu-adaptor-vesa-olmayan-monitorlerde-stand-montaji-icin-aparat-pm-HBC00000PLR7S
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 22 Nisan 2022 #2 Ben kullandım, monitörünün çerçevesi ince ise ekrana gelebiliyor. Bu ürünü öneririm daha uygun. Dark VASH 17"-27" Tüm Monitörlerle Uyumlu VESA Bağlantı Aparatı (DK-AC-VASH) | Teknobiyotik Dark 17 www.teknobiyotik.com Bu ürünü kullandığım monitör de şuydu; HP 22es 21.5-inch Display - Product Specifications | HP® Customer Support HP 22es 21.5-inch Display - Product Specifications support.hp.com
Ben kullandım, monitörünün çerçevesi ince ise ekrana gelebiliyor. Bu ürünü öneririm daha uygun. Dark VASH 17"-27" Tüm Monitörlerle Uyumlu VESA Bağlantı Aparatı (DK-AC-VASH) | Teknobiyotik Dark 17 www.teknobiyotik.com Bu ürünü kullandığım monitör de şuydu; HP 22es 21.5-inch Display - Product Specifications | HP® Customer Support HP 22es 21.5-inch Display - Product Specifications support.hp.com
1 173258 Kilopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 157 Makaleler 2 Çözümler 3 22 Nisan 2022 #3 Berkay Davas dedi: Ben kullandım, monitörünün çerçevesi ince ise ekrana gelebiliyor. Bu ürünü öneririm daha uygun. Dark VASH 17"-27" Tüm Monitörlerle Uyumlu VESA Bağlantı Aparatı (DK-AC-VASH) | Teknobiyotik Dark 17 www.teknobiyotik.com Bu ürünü kullandığım monitör de şuydu; HP 22es 21.5-inch Display - Product Specifications | HP® Customer Support HP 22es 21.5-inch Display - Product Specifications support.hp.com Genişletmek için tıkla... Monitörü yukarı aşağı oynatırken monitörü çatlatır mı? Sonuçta baskıyı monitörün arkasına değil de kenarlarına yapıyor.
Berkay Davas dedi: Ben kullandım, monitörünün çerçevesi ince ise ekrana gelebiliyor. Bu ürünü öneririm daha uygun. Dark VASH 17"-27" Tüm Monitörlerle Uyumlu VESA Bağlantı Aparatı (DK-AC-VASH) | Teknobiyotik Dark 17 www.teknobiyotik.com Bu ürünü kullandığım monitör de şuydu; HP 22es 21.5-inch Display - Product Specifications | HP® Customer Support HP 22es 21.5-inch Display - Product Specifications support.hp.com Genişletmek için tıkla... Monitörü yukarı aşağı oynatırken monitörü çatlatır mı? Sonuçta baskıyı monitörün arkasına değil de kenarlarına yapıyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 22 Nisan 2022 #4 @173258 çok fazla oynamanı önermem zaten. Ayrıca dik kullanmak için de uygun olmuyor. Ben yan monitör olarak kullandım ve astıktan sonra neredeyse hiç dokunmadım.
@173258 çok fazla oynamanı önermem zaten. Ayrıca dik kullanmak için de uygun olmuyor. Ben yan monitör olarak kullandım ve astıktan sonra neredeyse hiç dokunmadım.
Otrivine Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Operasyon Uzmanı 20 Haziran 2023 #5 173258 dedi: Elimde 2 adet 27 inç Acer SA270 monitör var. Monitörlerin VESA desteği yok. Linkteki gibi bir VESA adaptörü kullananız oldu mu? Tavsiye eder misiniz? https://www.hepsiburada.com/nb-north-bayou-fp1-vesa-donusturucu-adaptor-vesa-olmayan-monitorlerde-stand-montaji-icin-aparat-pm-HBC00000PLR7S Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatacağım ama. Tam olarak bu monitör var elimde ve bu sorunun cevabını arıyordum. Siz naptınız adaptör kullandınız mı?
173258 dedi: Elimde 2 adet 27 inç Acer SA270 monitör var. Monitörlerin VESA desteği yok. Linkteki gibi bir VESA adaptörü kullananız oldu mu? Tavsiye eder misiniz? https://www.hepsiburada.com/nb-north-bayou-fp1-vesa-donusturucu-adaptor-vesa-olmayan-monitorlerde-stand-montaji-icin-aparat-pm-HBC00000PLR7S Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatacağım ama. Tam olarak bu monitör var elimde ve bu sorunun cevabını arıyordum. Siz naptınız adaptör kullandınız mı?
1 173258 Kilopat Katılım 18 Haziran 2017 Mesajlar 157 Makaleler 2 Çözümler 3 23 Haziran 2023 #6 Otrivine dedi: Konuyu hortlatacağım ama. Tam olarak bu monitör var elimde ve bu sorunun cevabını arıyordum. Siz naptınız adaptör kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok normal kullanıyorum, adaptörün monitörü sağa sola çevirirken monitörü çatlatabileceğini duydum.
Otrivine dedi: Konuyu hortlatacağım ama. Tam olarak bu monitör var elimde ve bu sorunun cevabını arıyordum. Siz naptınız adaptör kullandınız mı? Genişletmek için tıkla... Yok normal kullanıyorum, adaptörün monitörü sağa sola çevirirken monitörü çatlatabileceğini duydum.