ByWasco Megapat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 Monitör 27 inç Görseldeki hangi ürünü almak mantıklı pek bilgim yok bu konularda. Çift monitör kullanacağım. Tekli almak mı rahat ettirir? Yoksa çiftli mi? Ben soldakini almayı düşünüyorum ama malzemesi alüminyum diyor. İleride sorun teşkil eder mi acaba?
Görseldeki hangi ürünü almak mantıklı pek bilgim yok bu konularda. Çift monitör kullanacağım. Tekli almak mı rahat ettirir? Yoksa çiftli mi? Ben soldakini almayı düşünüyorum ama malzemesi alüminyum diyor. İleride sorun teşkil eder mi acaba?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.981 Makaleler 4 Çözümler 20 7 Haziran 2024 #2 Aslında tekli ve çiftli arasında pek fark yok ama tekli olan konumlandırırken daha rahat ettirir. Onun dışında ilk sıradaki fena durmuyor. Bu arada VESA diye siz mi yazdınız yoksa modlar mı düzeltti? monitor ARM deniyor bunlara(monitör kolu).
Aslında tekli ve çiftli arasında pek fark yok ama tekli olan konumlandırırken daha rahat ettirir. Onun dışında ilk sıradaki fena durmuyor. Bu arada VESA diye siz mi yazdınız yoksa modlar mı düzeltti? monitor ARM deniyor bunlara(monitör kolu).
ByWasco Megapat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #3 @Itechin.g Itechin.g dedi: Aslında tekli ve çiftli arasında pek fark yok ama tekli olan konumlandırırken daha rahat ettirir. Onun dışında ilk sıradaki fena durmuyor. Bu arada VESA diye siz mi yazdınız yoksa modlar mı düzeltti? monitor ARM deniyor bunlara(monitör kolu). Genişletmek için tıkla... Kendim yazdım.
@Itechin.g Itechin.g dedi: Aslında tekli ve çiftli arasında pek fark yok ama tekli olan konumlandırırken daha rahat ettirir. Onun dışında ilk sıradaki fena durmuyor. Bu arada VESA diye siz mi yazdınız yoksa modlar mı düzeltti? monitor ARM deniyor bunlara(monitör kolu). Genişletmek için tıkla... Kendim yazdım.