S swagger1903 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2018 #1 Vestel 5000 Dual telefonum var, ona root atmak istiyorum ama olmuyor. Hangi programı kullandıysam da olmadı. Kingoroot, Kingroot programlarını hem telefondan hem de PC'den denedim olmadı. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkür ederim.
Vestel 5000 Dual telefonum var, ona root atmak istiyorum ama olmuyor. Hangi programı kullandıysam da olmadı. Kingoroot, Kingroot programlarını hem telefondan hem de PC'den denedim olmadı. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkür ederim.
Karl Marx Megapat Katılım 2 Ağustos 2017 Mesajlar 414 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2018 #2 Bir de Mobogenie programını denemenizi tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
KS KS S swagger1903 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2018 #3 Karl Marx dedi: Bir de Mobogenie programını denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Sağolun deniyeceğim. Artı 0 Eksi
Karl Marx dedi: Bir de Mobogenie programını denemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Sağolun deniyeceğim.
Z zettacyx rev2.0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 606 1 Temmuz 2018 #4 swagger1903 dedi: Sağolun deniyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dostum ne için root atacaksın? Firmware mi? Hangisi? Artı 0 Eksi
swagger1903 dedi: Sağolun deniyeceğim. Genişletmek için tıkla... Dostum ne için root atacaksın? Firmware mi? Hangisi?
KS KS S swagger1903 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2018 #5 Silinen üye dedi: Dostum ne için root atacaksın? Firmware mi? Hangisi? Genişletmek için tıkla... Evet telefonun hafızası yetmiyor sd karta yüklemek istiyorum uygulamaları Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Dostum ne için root atacaksın? Firmware mi? Hangisi? Genişletmek için tıkla... Evet telefonun hafızası yetmiyor sd karta yüklemek istiyorum uygulamaları
Z zettacyx rev2.0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 606 1 Temmuz 2018 #6 swagger1903 dedi: Evet telefonun hafızası yetmiyor sd karta yüklemek istiyorum uygulamaları Genişletmek için tıkla... Bazı uygulamaları SD karta taşıyabiliyorsun. O da mı yetmiyor? Artı 0 Eksi
swagger1903 dedi: Evet telefonun hafızası yetmiyor sd karta yüklemek istiyorum uygulamaları Genişletmek için tıkla... Bazı uygulamaları SD karta taşıyabiliyorsun. O da mı yetmiyor?
KS KS S swagger1903 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2018 #7 Silinen üye dedi: Bazı uygulamaları SD karta taşıyabiliyorsun. O da mı yetmiyor? Genişletmek için tıkla... Hiç bir uygulamayı taşıyamıyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bazı uygulamaları SD karta taşıyabiliyorsun. O da mı yetmiyor? Genişletmek için tıkla... Hiç bir uygulamayı taşıyamıyorum.
Karl Marx Megapat Katılım 2 Ağustos 2017 Mesajlar 414 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2018 #8 İşe yaradı mı acaba ? Artı 0 Eksi
KS KS S swagger1903 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2018 #9 Karl Marx dedi: İşe yaradı mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı. Artı 0 Eksi