xXburakmetinXx Kilopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 85 Yer Tekirdağ-Çorlu 5 Ağustos 2021 #1 Merhaba. Ben Vestel bilgisayar için anakart değiştirmek istiyorum. Neden olabilir? Teşekkürler. Not: Bu arada 478 pin DDR anakart kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2021
Merhaba. Ben Vestel bilgisayar için anakart değiştirmek istiyorum. Neden olabilir? Teşekkürler. Not: Bu arada 478 pin DDR anakart kullanıyorum.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Ağustos 2021 #2 Neden olabilir derken neden mi anakart değiştirmek istiyorsunuz?
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.958 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2021 #3 Ne sorduğunuzu anlayamadım.
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 5 Ağustos 2021 #4 Sorunuzdan bir şey anlamadım.
xXburakmetinXx Kilopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 85 Yer Tekirdağ-Çorlu 5 Ağustos 2021 #5 Berkay Davas dedi: Neden olabilir derken neden mi anakart değiştirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet ben değiştirmek istedim. Anakart çalışmıyor.
Berkay Davas dedi: Neden olabilir derken neden mi anakart değiştirmek istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet ben değiştirmek istedim. Anakart çalışmıyor.
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.958 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2021 #6 xXburakmetinXx dedi: Evet ben değiştirmek istedim. Anakart çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Anakart çalışmadığı için değiştirmek istiyorsunuz işte neden olabilir ne demek ya?
xXburakmetinXx dedi: Evet ben değiştirmek istedim. Anakart çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Anakart çalışmadığı için değiştirmek istiyorsunuz işte neden olabilir ne demek ya?