Harun Akkaş Megapat Katılım 4 Mart 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2016 #1 Merhabalar. Sorum şunlar; Vestel NB Onyx Plus 15.6 Y-B950 D32 B7 dizüstü bilgisayarıma ekran kartı takılır mı? Intel HD 2000 grafik gözüküyor ama bana yetmiyor. 4 GB RAM var ve ben arttırmak istiyorum uygun bilgisayarıma göre RAM önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2016
Merhabalar. Sorum şunlar; Vestel NB Onyx Plus 15.6 Y-B950 D32 B7 dizüstü bilgisayarıma ekran kartı takılır mı? Intel HD 2000 grafik gözüküyor ama bana yetmiyor. 4 GB RAM var ve ben arttırmak istiyorum uygun bilgisayarıma göre RAM önerir misiniz?
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2016 #2 AİDA 64 programı ile cihazın RAM frekansını öğrenebilirsin. Eğer anakart daha fazla RAM destekliyor ise uygun frekans RAM takabilirsin. Cihazın ekran kartının değişmesi için MXM slot olması gerekiyor.
AİDA 64 programı ile cihazın RAM frekansını öğrenebilirsin. Eğer anakart daha fazla RAM destekliyor ise uygun frekans RAM takabilirsin. Cihazın ekran kartının değişmesi için MXM slot olması gerekiyor.