7 713666 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 540 29 Ekim 2023 #1 Geçiçi olarak plazma TV kullanmam gerekiyordu eve ilk plazmalardan birini getirdi akrabam HDMI girişli HD uydu bağladım zaten bu şekilde kullanılıyor anteni de bağladım TV açtım ses geldi ama görüntü yok şu an ise hiç görüntü yok. Ne yapmaliyim?
Geçiçi olarak plazma TV kullanmam gerekiyordu eve ilk plazmalardan birini getirdi akrabam HDMI girişli HD uydu bağladım zaten bu şekilde kullanılıyor anteni de bağladım TV açtım ses geldi ama görüntü yok şu an ise hiç görüntü yok. Ne yapmaliyim?
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.797 Çözümler 70 Yer İzmir 29 Ekim 2023 #2 Farklı bir HDMI kablosu ile deneyin. TV nin başka HDMI çıkışı varsa oraya da bağlayıp deneyin.
7 713666 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 540 29 Ekim 2023 #3 magicspears dedi: Farklı bir HDMI kablosu ile deneyin. TV nin başka HDMI çıkışı varsa oraya da bağlayıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Tek hdmi var baskada hdmi girisi yok ayrica uydu baglamasamda tvde ses ve görüntü yok.
magicspears dedi: Farklı bir HDMI kablosu ile deneyin. TV nin başka HDMI çıkışı varsa oraya da bağlayıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Tek hdmi var baskada hdmi girisi yok ayrica uydu baglamasamda tvde ses ve görüntü yok.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.797 Çözümler 70 Yer İzmir 30 Ekim 2023 #4 713666 dedi: Tek hdmi var baskada hdmi girisi yok ayrica uydu baglamasamda tvde ses ve görüntü yok. Genişletmek için tıkla... O zaman mecbur servise baktırmanız gerekecek.
713666 dedi: Tek hdmi var baskada hdmi girisi yok ayrica uydu baglamasamda tvde ses ve görüntü yok. Genişletmek için tıkla... O zaman mecbur servise baktırmanız gerekecek.