Vestel satelitte 22" monitör olarak kullanılır mı?

Tokiler

Decipat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, çok kısıtlı imkanlarla iyi bir PC topladım. Monitöre param yetmedi. Evde kullanmadığımız bir televizyon vardı (1080P) onu kullansam sıkıntı olur mu? 6 ay veya 1 yıla monitör alacağım.

Benim oğlumun pc de aynı şekilde 22" vestel tv ye bağlı. Sistem Ryzen 5 1600AP / Gtx 1660S vs...
Fps oyunlarda yüksek olduğu için görüntüde yırtılma vs. oluyor ama idare edilmeyecek değil. Bende bakıyorum bu aralar bir monitör, aldım alacağım derken gidiyor öyle.
1080P / 60Hz kullanırsınız.

Ne şekilde yırtılma bir fotoğraf atabilir misiniz? Ya da ucuz ama kaliteli monitör. Son olarak, sadece fps’de mi sıkıntı olur yoksa her oyunda mı?(gecikme,fps düşüşü vs.)

Bi sıkıntı olmaz ben de 2 aydır monitör olarak TV kullanıyorum eğer V Sync falan açarsanız yırtılmalar gidiyor. Gecikme ve FPS düşüşü de yok

Bi sıkıntı olmaz ben de 2 aydır monitör olarak TV kullanıyorum eğer V Sync falan açarsanız yırtılmalar gidiyor. Gecikme ve FPS düşüşü de yok
O zaman fps 60’a sabitleyip g-sync açayım değil mi?

Yırtılma ile ilgili foto atmam mümkün değil maalesef. Anlık bir şey ekran görüntüsü vs. alınması gerekir.

Gecikme / FPS düşüşü vs. bunları söyleyebilmem için 144 / 165 hz bir monitör ile kıyaslamam lazım. Aradaki farkı ancak öyle söyleyebilirim. Bu sorunuza her ikisini kullanan arkadaşlar cevap verirse daha sağlıklı olur. (60/75 hz sonrası 144/165 hz monitöre geçenler)
O zaman fps 60’a sabitleyip g-sync açayım değil mi?

GTA5 için bende böyle yapıyorum mesela. 60 fps sabit. g-sync ayarını yapmadığımda fps 75-90 arasında dalgalanmaya başlıyor.

Tamam çok teşekkürler.
Her oyunda g-sync var mı?

Ben uzun zamandır oyunları 32" TV'ye bağlayarak oynarım. Büyük ekranda oynamak daha çok keyif veriyor. VSYNC açınca yırtılma olmuyor.

1 haftadır kullanıyorum ve gayet güzel çok abartmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…