Vestel Tab 7 Lite 2 için Custom ROM

MRTNephilim

Hectopat
Android 4.4.2 yüklü Vestel Tab 7 Lite 2 var elimde uzun zamandır bir rafta tozlanmış duruyordu. Update almadığı ve hiçbir uygulama doğru dürüst çalışmadığı için bu tablete sıfırdan custom işletim sistemi yüklemek istiyorum. Android 7 üstü bir sürümde böyle bir şey mümkün mü? Bilgisi olan birileri aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ona da razıyım Netflix YouTube gibi kullanacağım uygulama güncellemeleri alsa yeterli
Konuyu güncelleme durumunda kaldım. Araştırdım ve bu cihaz için hazırlamış bir bulamadım bir türlü. Acaba yonga setine ya da işlemcisine göre hazırlanmış ya da ham ROM bulup cihaza uyarlamak mümkün mü? Konuyla ilgili bilgisi olan birileri yardımcı olursa sevinirim. Cihazın bozulması sorun değil bu işlere meraklıyım kurcalamak deneyerek öğrenmek istiyorum, yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Android 4.4.2 yüklü Vestel Tab 7 Lite 2 var elimde uzun zamandır bir rafta tozlanmış duruyordu. Update almadığı ve hiçbir uygulama doğru dürüst çalışmadığı için bu tablete sıfırdan custom işletim sistemi yüklemek istiyorum. Android 7 üstü bir sürümde böyle bir şey mümkün mü? Bilgisi olan birileri aydınlatırsa sevinirim.
Hortlatacağım ama ROM bulabildiniz mi? Ben de uygulama sıkıntısı çekiyorum Rom gerekiyor. Android 4.4.2 de kaldı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı