Vestel'in yeni nesil TV'lerin neredeyse tamamının panelleri LG tarafından üretiliyor ancak içindeki anakart Vestel tarafından sağlanıyor, Vestel televizyonların görüntüsü panelden dolayı güzel ancak yazılımları kötü oluyor. Aradaki farkı verip LG almak daha doğru.
Dayımlar LG marka aldılar sorunsuz kullanıyorlar. Film izlerken çıkan efekt sesi çok iyi. LG zaten panel olarak gayet başarılı ancak Vestel ile kıyaslanmamalı. LG ile Sony kıyaslanır.
LG televizyonları da yazılım olarak kötü. Webos 3.0 sürümü ile düzeldi mi bilemiyorum ama Webos 2.0 sürümü yazılım olarak kötü. Panel kaliteli ve ekran bakımından LG çok iyi. Samsung ikisinden de daha iyi markalar. Samsung, LG, Sony bu firmalar en iyi modelleri üreten firmalar.
Teşekkürler. @BERWAR Arkadaşım bugün alacağım televizyon üçüncü televizyonum olacak. Daha önce iki tane Samsung LED TV aldım salona ve ikiside 5-6 yıl sonra yatay çizgi hatası verip durduk durduğa pert oldu. Ama bunlardan önce diğer odaya aldığımız LG televizyon hala sapa sağlam. Biraz daha araştırdığımda Samsung TV'lerin genel de bu hatayı verdiğini öğrendim. O zaman gidip LG alacağım. @FurkanEmir41. @Pitbull.
Piyasada en çok televizyon satışı yapan Samsung firması genelde bu sorunlu vermesi mümkün değil, bazı modellerde fabrikasyon hataları olmuş olabilir, şansın yokmuş. LG alabilirsin, Samsung modellerine göre daha ucuz model üretiyor ve bu nedenle daha alınabilir modeller sunuyor.
Piyasada en çok televizyon satışı yapan Samsung firması genelde bu sorunlu vermesi mümkün değil, bazı modellerde fabrikasyon hataları olmuş olabilir, şansın yokmuş. LG alabilirsin, Samsung modellerine göre daha ucuz model üretiyor ve bu nedenle daha alınabilir modeller sunuyor.
Sony o fiyatları hak etmiyor, kalitesine bir şey diyecek yok, bana göre Samsung kadar iyi değil. Aşırı pahalı ürün üretiyor Sony firması, neredeyse her kulvarda böyle. Bu yüzden LG almak daha mantıklı.
Sony o fiyatları hak etmiyor, kalitesine bir şey diyecek yok, bana göre Samsung kadar iyi değil. Aşırı pahalı ürün üretiyor Sony firması neredeyse her kulvarda böyle. Bu yüzden LG almak daha mantıklı.