Vestel Venüs Z20 alınır mı?

Arkadaşlar babamı zar zor ikna ettim. 1760 TL'ye internetten Z20 alacağım. SD 630, FHD+, çift kamera ve yeterli düzeyde batarya. Telefonun özellikleri bana gayet yeterli geldi. Bu fiyatta (Daha üstü kesinlikle olamaz ve garanti şart) daha iyi bir öneriniz var mı acaba? Aşağıya SS bırakacağım. Şimdiden teşekkürler.

Screenshot_20181004-002527.png

Tavsiyesi olan yok mu?
Arkadaşlar cidden acil. 1 saate kadar sipariş edeceğim. İyi midir, başka öneriniz var mı?
Arkadaşlar babamı zar zor ikna ettim. 1760 TL'ye internetten Z20 alacağım. SD 630, FHD+, çift kamera ve yeterli düzeyde batarya. Telefonun özellikleri bana gayet yeterli geldi. Bu fiyatta (Daha üstü kesinlikle olamaz ve garanti şart) daha iyi bir öneriniz var mı acaba? Aşağıya SS bırakacağım. Şimdiden teşekkürler.

Screenshot_20181004-002527.png

Tavsiyesi olan yok mu?
Arkadaşlar cidden acil. 1 saate kadar sipariş edeceğim. İyi midir, başka öneriniz var mı?
Cidden çok sağolun yardımlarınız için.

Son düzenleme:
Hocam garanti şart. İlk defa bu kadar bütçe ile telefon alacağım. Daha önce 300 ve 700 TL ile almıştım. Güvenmekten başka çarem yok gibi. Yorumlarını okuyorum. Bayadır araştırıyorum. Şikayet pek görmedim.

Hocam garanti şart. İlk defa bu kadar bütçe ile telefon alacağım. Daha önce 300 ve 700 TL ile almıştım. Güvenmekten başka çarem yok gibi. Yorumlarını okuyorum. Bayadır araştırıyorum. Şikayet pek görmedim.
Xiaomi Türkiye mağazaları açıldı. Türkiye garantili var diye biliyorum.
Xiaomi Redmi 5 Plus (64/4) KVK garantisi var. İstanbul'da oturuyorsanız AVM'de Xiaomi mağazası var oradan alabilirsiniz.

Xiaomi'ye o kadar para vermek istemiyorum açıkçası. Daha 2 ay önce 1.200 TL'ydi.
An itibari ile sipariş ettim. Gelince fotoğraf atarım. Hepsiburada'dan sipariş ettim kendinden. Sizce güvenli mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı