S Slayerr Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2019 #11 adnanaral dedi: yani bence general mobile GM8 al ben bi ara kullanıyordum general mobile ve memnun kaldım Genişletmek için tıkla... Hangi özelliğine memnun kaldınız. Ömer Murat KARACA dedi: Iphone'nin 720P Retina ekranları net değil ki. Üst modellerde kullanılan Samsung üretimi ekranlardan bahsediyorsan lafım yok. Genişletmek için tıkla... Ben ikisi arasında ki en net olarak söyledim. Lee Van Cleef dedi: GM'de staj yaptım. 2'si arasında kalırsan GM8 daha iyi. Ama iphone gibi kamera arıyorsan boşa arama. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya vb. yerlerde gezerken şarjı çok tüketiyor mu ? Vestel Venus V6'nın bu konuda iyi olduğunu duydum internette. Çok az tüketiyormuş. Ömer Murat KARACA dedi: Iphone'nin 720P Retina ekranları net değil ki. Üst modellerde kullanılan Samsung üretimi ekranlardan bahsediyorsan lafım yok. Genişletmek için tıkla... Zaten o fiyatta bir telefondan iphone performansı beklemiyorum veya daha üst telefon. Son düzenleme: 2 Temmuz 2019
adnanaral dedi: yani bence general mobile GM8 al ben bi ara kullanıyordum general mobile ve memnun kaldım Genişletmek için tıkla... Hangi özelliğine memnun kaldınız. Ömer Murat KARACA dedi: Iphone'nin 720P Retina ekranları net değil ki. Üst modellerde kullanılan Samsung üretimi ekranlardan bahsediyorsan lafım yok. Genişletmek için tıkla... Ben ikisi arasında ki en net olarak söyledim. Lee Van Cleef dedi: GM'de staj yaptım. 2'si arasında kalırsan GM8 daha iyi. Ama iphone gibi kamera arıyorsan boşa arama. Genişletmek için tıkla... Sosyal medya vb. yerlerde gezerken şarjı çok tüketiyor mu ? Vestel Venus V6'nın bu konuda iyi olduğunu duydum internette. Çok az tüketiyormuş. Ömer Murat KARACA dedi: Iphone'nin 720P Retina ekranları net değil ki. Üst modellerde kullanılan Samsung üretimi ekranlardan bahsediyorsan lafım yok. Genişletmek için tıkla... Zaten o fiyatta bir telefondan iphone performansı beklemiyorum veya daha üst telefon.
H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 2 Temmuz 2019 #12 GM8 kullanıyorum. Memnunum.
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 2 Temmuz 2019 #13 Ekran çözünürlüğü (FHD+) olan telefonlara bakman gerekiyor.
S Slayerr Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2019 #14 Heberiu dedi: GM8 kullanıyorum. Memnunum. Genişletmek için tıkla... Kamerası nasıl.
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 2 Temmuz 2019 #15 Teknoloji marketine git telefonları elinde gör incele en doğru karararı öyle verirsin.
S Slayerr Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2019 #16 umitarabaci dedi: Teknoloji marketine git telefonları elinde gör incele en doğru karararı öyle verirsin. Genişletmek için tıkla... Gittiğimde herkes Vestel Venus V6 önerdi bu fiyatlarda. umitarabaci dedi: Teknoloji marketine git telefonları elinde gör incele en doğru karararı öyle verirsin. Genişletmek için tıkla... Sizin bir öneriniz var mı ?
umitarabaci dedi: Teknoloji marketine git telefonları elinde gör incele en doğru karararı öyle verirsin. Genişletmek için tıkla... Gittiğimde herkes Vestel Venus V6 önerdi bu fiyatlarda. umitarabaci dedi: Teknoloji marketine git telefonları elinde gör incele en doğru karararı öyle verirsin. Genişletmek için tıkla... Sizin bir öneriniz var mı ?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 2 Temmuz 2019 #17 Bütçe artırabiliyorsanız ihtalatçı garantili Samsung M20 almanızı öneririm. Galaxy M20 32GB 3GB Ram Çift Hatlı (İTHALATÇI GARANTİLİ) Cep Telefonu M2032GBSİYAH Samsung | Trendyol Bütçe artıramıyorsanız ihtalatçı garantili Samsung A10 almanızı öneririm. Samsung Galaxy A10 Dual Sim 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Bütçe artırabiliyorsanız ihtalatçı garantili Samsung M20 almanızı öneririm. Galaxy M20 32GB 3GB Ram Çift Hatlı (İTHALATÇI GARANTİLİ) Cep Telefonu M2032GBSİYAH Samsung | Trendyol Bütçe artıramıyorsanız ihtalatçı garantili Samsung A10 almanızı öneririm. Samsung Galaxy A10 Dual Sim 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı