Hocam yapabilirim fakat MSM8212 kullanan herhangi bir cihazın TWRP dosyası lazım. En olası olarak Lenovo S580 var fakat onun TWRP dosyası internet üzerinde yok gibi duruyor.
Hocam yapabilirim fakat MSM8212 kullanan herhangi bir cihazın TWRP dosyası lazım. En olası olarak Lenovo S580 var fakat onun TWRP dosyası internet üzerinde yok gibi duruyor.
Hocam güvenip güvenmemek size kalmış ama aynı işlemciye sahip Çin malı bir telefon için bir siteden unofficial TWRP buldum. Haier W858. Site güvenilir duruyor ama emin değilim.
Hocam güvenip güvenmemek size kalmış ama aynı işlemciye sahip Çin malı bir telefon için bir siteden unofficial TWRP buldum. Haier W858. Site güvenilir duruyor ama emin değilim.
Hocam benim de bir isteğim olacak. Konu açıp sizi etiketlemektense buraya bırakayım. Kurallara aykırıysa reportlayabilirsiniz. Çok fazla aradım fakat SM-T507 cihazım için Custom ROM bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Eğer isterseniz ücretini bile ödeyebilirim o kadar çok istiyorum. Bir de eğer mümkün ise PostmarketOs kurmak istiyorum. Yazılım ile ilgileniyorum ama bilgisayar almama ailem karşı, Android üzerinde de gerekli programları kullanamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?