P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 2 24 Temmuz 2021 #1 Vestel vtab 7 Lite 2 cihazıma TWRP kurup costom ROM atmak istiyorum lakin cihazıma uygun bir TWRP sürümü bulamadım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Vestel vtab 7 Lite 2 cihazıma TWRP kurup costom ROM atmak istiyorum lakin cihazıma uygun bir TWRP sürümü bulamadım. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
AzIsırılmışElma Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 537 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 Cihaza uygun twrp sürümü şu an yok. çıkacağını düşünmüyorum açıkcası. vestel cihazlar çok popüler değildir. çıkması yıllar bile alabilir.
Cihaza uygun twrp sürümü şu an yok. çıkacağını düşünmüyorum açıkcası. vestel cihazlar çok popüler değildir. çıkması yıllar bile alabilir.
P PowerFast Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.024 Çözümler 2 19 Ağustos 2021 #3 AzIsırılmışElma dedi: Cihaza uygun TWRP sürümü şu an yok. Çıkacağını düşünmüyorum açıkçası. Vestel cihazlar çok popüler değildir. Çıkması yıllar bile alabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
AzIsırılmışElma dedi: Cihaza uygun TWRP sürümü şu an yok. Çıkacağını düşünmüyorum açıkçası. Vestel cihazlar çok popüler değildir. Çıkması yıllar bile alabilir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.