Vestel VTAB 7020A boot.img Yazılım Dosyalarından Nasıl Çekilir?

184424

Hectopat
Makaleler
2
Cihazın orijinal yazılımı elimde mevcut. Vestel'in bu tarz modellerini bilenler bilir. Aşırı yavaştır ve hep donar. Cihaza bunun için 9.0 ROM hazırlıyordum. Cihazın işlemcisi MT8163. Yani Root atmak zor. Başka bir MT8163 olan tabletin boot.img dosyasını ADB ile kendi cihazıma enjekte etmemle cihaz bozuldu. Yazılım yükleme aracı ile yükleme yapamayır da şu an. Bootloader kilidini açmayı başardım. Fastboot moduna girebiliyorum. Ama cihazın kendi orijinal yazılımından boot.img dosyasını çekemiyorum. Nasıl çekilebilirim?
Cihazın orijinal yazılımı elimde mevcut. Vestel'in bu tarz modellerini bilenler bilir. Aşırı yavaştır ve hep donar. Cihaza bunun için 9.0 ROM hazırlıyordum. Cihazın işlemcisi MT8163. Yani Root atmak zor. Başka bir MT8163 olan tabletin boot.img dosyasını ADB ile kendi cihazıma enjekte etmemle cihaz bozuldu. Yazılım yükleme aracı ile yükleme yapamayır da şu an. Bootloader kilidini açmayı başardım. Fastboot moduna girebiliyorum. Ama cihazın kendi orijinal yazılımından boot.img dosyasını çekemiyorum. Nasıl çekilebilirim?
Sorun çözülmüştür. Başta SP Tool ile 2004 hatası veriyordu. Sanırım o hatanın sebebi cihazın pil seviyesinden kaynaklıydı. Şimdi elimde yazlımı da vardı, tekrar denedim. Bu cihazın düz 7020 sürümünden farkı var. VTAB 7020'de herhangi tuşa basmadan direkt yazılımı flaşlıyor. Ama bunda takmadan önce USB'yi ses arttırma tuşuna basılı tutarak USB'yi bağlamamız gerekiyormuş. Şimdi cihaz ilk günkü haline gelirse ve boot.img'yi çekebilirsem burada paylaşırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı