kingslayer14 Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 521 15 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar hazır sistem olarak VG15FE 650W 80+ Bronze PSU kasasını aldım. PSU'su nasıldır hocam RTX 4060 ve Ryzen 5 5600 için? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023
Arkadaşlar hazır sistem olarak VG15FE 650W 80+ Bronze PSU kasasını aldım. PSU'su nasıldır hocam RTX 4060 ve Ryzen 5 5600 için?
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #2 Yeterli kaliteli bir kasa. Dİğer kasalara göre küçük olsada mesh olduğu için sıkıntı yok. PSU'da çok iyidir şuan kullanıyorum kendim.
Yeterli kaliteli bir kasa. Dİğer kasalara göre küçük olsada mesh olduğu için sıkıntı yok. PSU'da çok iyidir şuan kullanıyorum kendim.
kingslayer14 Decapat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 521 15 Temmuz 2023 #3 bdrhncagriozdmrr dedi: Yeterli kaliteli bir kasa. Diğer kasalara göre küçük olsa da mesh olduğu için sıkıntı yok. PSU'da çok iyidir şu an kullanıyorum kendim. Genişletmek için tıkla... Hocam biyerde gördüm galiba PSU cızırtı yapıyor diye de ondan bir sorayım dedim kasadan sıkıntım yok.
bdrhncagriozdmrr dedi: Yeterli kaliteli bir kasa. Diğer kasalara göre küçük olsa da mesh olduğu için sıkıntı yok. PSU'da çok iyidir şu an kullanıyorum kendim. Genişletmek için tıkla... Hocam biyerde gördüm galiba PSU cızırtı yapıyor diye de ondan bir sorayım dedim kasadan sıkıntım yok.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2023 #4 kingslayer14 dedi: Hocam biyerde gördüm galiba PSU cızırtı yapıyor diye de ondan bir sorayım dedim kasadan sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Yapıyor evet. Geceleri kasanın arkasındaki butonu 0A çekiyorum gücü kesiyorum ki hem ses gelmesin hem de PC kapalıyken anakart ışığı yanıyor diye 0A çekiyorum.
kingslayer14 dedi: Hocam biyerde gördüm galiba PSU cızırtı yapıyor diye de ondan bir sorayım dedim kasadan sıkıntım yok. Genişletmek için tıkla... Yapıyor evet. Geceleri kasanın arkasındaki butonu 0A çekiyorum gücü kesiyorum ki hem ses gelmesin hem de PC kapalıyken anakart ışığı yanıyor diye 0A çekiyorum.